Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

tiistai 16. tammikuuta 2007

Ette ikinä usko...

...mutta meillä on lunta! Joka puolella, paksu märkä kerros! US-KO-MA-TON-TA!!!! Mutta tämä lienee vain ohimenevä vaihe.
Ja tietenkin lumi satoi juuri siksi päiväksi, joksi olin suunnitellut meneväni reenimään Nemin kanssa metsään luoksetuloa varmaksi ja harkitsin tekeväni sinne makkarajäljen.
Tähän mennessä siis tuo koiran varmentaminen on mennyt lähinnä tiedon etsimiseksi. Olenkin jo löytänyt paljon luoksetuloa ja autojen jahtaamista koskevaa infoa. Ja tietysti pitäisi tuota näyttelyjuoksuakin alkaa pikkuhiljaa reeniä, kun Top Dog Show lähestyy. Ja sinne tietysti suurin tavoittein:) Sillä mikään ei ole kiinni Nemistä, joka on kaunis ja iloluontoinen koira, joka käyttäytyy kehässä hyvin. Itseäni aion reenata, etteivär kädet taas hikoa ja ala täristä.
Mutta nyt kiireellä luoksetuloa harjoittelemaan, toiste enemmän.

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Hei,
huomasin, että olette tulossa Nemin kanssa tuonne Turun näyttelyyn. Olen itsekin tulossa sinne tuon meidän uroksen kanssa (joka siis myös Demssin kennelistä, tosin vain K-pentueesta).

Olin katselemassa kehän laidalta sinun ja Nemin suoritusta tuolla voittajassa. Hyvinhän se meni, turhaan sinä jännität. ;>

Katsotaan, jos vaikka tuolla Turussä sitten nähtäisiin.

Tervetuloa käymään myös meidän sivuillamme!