Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

torstai 4. tammikuuta 2007

Moi taas

Viime kerralla en paljoa ehtinytkään kirjoitella, mutta yritän nyt sitten kertoilla enemmän.
Tänään treenattiin Nemin kanssa vähän tokoa, piti kerrata asioita sunnuntain reeneihin, kun tuntuu kaikki vähän unohtuneen. Seuraamisessa olen palannut taaksepäin namien jatkuvaan syöttöön, kun on tuo paikka vähän kadonnut kauemmaksi, eikä kiinnostuskaan tahdo koiralla kovin pitkäksi aikaa riittää, ellen palkkaa koko ajan. Meni taas ihan hyvin, yritän nyt vieroittaa tuosta naminsyötöstä vähän hitaammin, ettei taas tarvitse palata taaksepäin.
Seurailun lisäksi harjoiteltiin eteenlähettämistä. Laitoin pahvinpalalle maahan makkaranpalan, ja lähetin Nemin vierestäni sen luo. Homma edistyi, mutta eteenmeno oli kovin puhditonta. Pitää varmaan yrittää olla innostavampi. Tai hankkia isompi alusta namille näin aluksi, ettei aikaa mene makkaran etsimiseen. Siinä ei sitten ollutkaan muuta ongelmaa kuin kissat. Harjoittelimme näet ulkona, ja aina, kun jätin makkaran ja palasin koiran luo, kissat hivuttautuivat kohti pahvinpalaa. Siinä olisi varmaan pitänyt käskeä koira eteen, niin olisi mennyt kuin nuoli!
Ja nyt kun vuosi vaihtui, minunkin täytyy jo ryhdistäytyä. Suunnittelin aloittavani lopulta treenien suunnittelun, kun en ole sitä saanut aikaiseksi, vaikka moni on vinkannut sen hyväksi tavaksi. Näkee nyt sitten, saanko mitään aikaan.
Ja tämän vuoden tavoitteeni Nemin osalta listasinkin jo. Nyt niitä vähän tarkennan. Siis bh-kokeen läpäiseminen on tavoitteena tälle vuodelle, ja ainakin opetella tokon ALOn liikkeet, vaikka kokeesta itsestään on varmaan turha haaveilla. Minun itseni täytyy kerätä itseluottamusta.
Ja siis kesällä suunnittelin leirien kautta tutustua agilityyn. Suunnitelmissa on nyt kesälle kaksi koiraleiriä ja keväälle yksi tokopainotteinen koulutusviikonloppu. Nuortenleireillä varmaan saankin aktiivista agilityopastusta, ja hyvän pohjan lajin aloittamiseen. Täytyy myös muistaa varata ajoissa koirakerhostani kurssipaikka syksyn agilityyn. Agilityn paikat kun tahtovat loppuvan kesken joka alkeisryhmälle, niin että pitää varata ajoissa.
Eipä tässä kai muuta, tulostin itselleni kauhean nivaskan tottelevaisuuskoepapereita iltalukemisiksi. No, hei taas, palaillaan astialle.

Ei kommentteja: