Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

perjantai 29. kesäkuuta 2007

Pikaista

Lisäsin tänä aamuna kuitenkin nuo arvostelut. Löytyvät kaikki kategoriasta "Näytelmäarvostelut". Mukana lisäksi omat selitykseni, miksi meni miten meni=D
Lisää klo 18.30
Ajettiin Nemin kanssa tänään taas pari jälkeä. Lisäsin kolme solmua kummallekin jäljelle. Ensimmäiselläjäljellä Nemi tallusti ensimmäisen solmun yli, mutta pysäytin sen ja leikin sen kanssa hetken solmulla. Nemi oli hieman hämmästynyt, mutta iloinen. Kivaa, että Nemin lempipuuhaan lisättiin toinen Nemin lempipuuha. Toisenkin solmun yli se tallusti ja menettelin samoin. Kolmannen solmun Nemi nappasi maasta ja tarjosi minulle leikin aloitukseksi. Hienoa!
Toinen jälki ei sujunut aivan yhtä hyvin. Nemi lähti ensin harhajäljelle, enkä edes tajunnut sitä alkuun, hidas sytytys. Kun huomasin, vein koiran takaisin lähtöpaikkaan ja se löysikin heti oikean jäljen. Kaksi kertaa koira hukkasi jäljen, mutta löysi sen heti uudestaan. Ensimmäinen solmu ei koiraa oikein kiinnostanut, suostui se silti sillä vähän leikkimään, vaikka jäljestyksen jatkaminen tuntuikin tärkeämmältä. Toisella solmulla koira ylitti taas, mutta leikki mielellään, ja kolmannen solmun se jälleen tarjosi.
Taitaapi vika olla siinä kolmannessa solmussa, kun kummallakin kerralla Nemi tarjosi sen. Täytynee laittaa tänään viimeiseksi sijoittamani solmu seuraavalla kerralla ensimmäiseksi.

Ei kommentteja: