Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Coldplay: Speed of Sound

Maanantaina treenit hallilla Stefan kanssa. Tällä kertaa SUUNNITTELIN ne. Ja suunnittelinkin hyvin! Oli oikein vihkoon kirjoitettu sievällä käsialalla ja yliviivaustussilla merkattu tärkeimmät kohdat. Tunsin itseni kamalan sivistyneeksi. Oikein otin sen suunnitelman mukaan treeneihin, ja kävin siitä kohdat läpi ennen treenin aloittamista. Pöyhkeästi.

Ja pitää kyllä todeta että sujuipa hyvin! Ei tarvinnut miettiä mitä seuraavaksi, kun kaikki oli kirjallisena määräyksenä vieressä. Tehokasta ajankäyttöä!

 Hyppy meni kuin unelma, Stefa osaa yhtäkkiä hypätä melkein kisavalmiisti, vaikka vuodenvaihteessa se ei mennyt esteestä yli kuin vahingossa! Samoin luoksetulon istumaanjättö toimi vailla virheitä, ihan niin kuin ongelmia ei olisi ikinä ollutkaan. Seuruukin oli hienoa, vaikka treenikaveri onneksi huomasi, että koira poikittaa ihan aavistuksen verran. Onneksi huomasi, se kun on vielä korjattavissa. Paikallamakuussa koira pysyy hyvin kuten aina, asento oli huono. Pitää muistaa treenata sitäkin taas kun päästään halliin. Ja liikkeestä maahanmeno oli niin hienoa, että heti kun seuruu on valmis (ja ehkä vire vähän matalammalla) niin maahanmenostakin tulee parilla treenillä valmis liike. Kylläpäs me ollaan edistytty!

Seisomaan pysähtyminen sen sijaan ei ollut aivan ideaalia. Suunnitelmastani puuttui kohta "mitä jos koira alkaa ennakoida". Se nimittäin alkoi. Ja sitten olin helisemässä. Mutta onneksi oli taas treenikaveri paikalla, ja  käskysanan lisäksi mukaan tuli käsimerkki. Käsimerkillähän koira toimii hyvin, mutta häivyttää tuo merkki silti pitää. Mutta tärkeintä on saada ensin tuo pysähtyminen varmaksi ja nopeaksi, häivytetään merkit vasta sitten.

Treenin jälkeen jaksoin vielä kirjoittaa yhteenvedon, mikä auttoi tosi paljon kun tänään fysiikantunnilla keskityin tuntiin ja kirjoittelin uuden treenisuunnitelman tälle päivälle.

Tänään siis treenailin keskenän lukion pihassa. Iltalukiolaiset varmaan vihaan mua. Ei vaan, olin hiljaa ja kiltisti siellä laidassa niin etten ollut vaivaksi kellekkään. Suunnitelma oli taas mukana, joten treenit olivat tiiviit, tehokkaat ja järjestelmälliset. Ainakin suurimmaksi osaksi.

Otettiin taas luoksetulon jättöjä. Se on nyt niin täydellistä etten treenaa sitä enää tällä tavalla säännöllisesti. Voisin ottaa luoksetulon suhteen vaikka vauhtiluoksetuloja ensi kerralla? Kyllähän siinä valmis liike ois kun tekis vaan, mutta en mä viitti sitä kokonaisena tehdä koko ajan :D

Sitten opetin Stefalle kiertämistä. Ajattelin että siitä on sitten hyötyä myöhemmin kun treenaan pysäytyksiä avon luoksetuloon. Eipä tuo ihan vielä hommaa tajunnut, mutta me vasta aloitellaan.

Seisominen oli edelleen aika sekavaa. Koira ennakoi, sählää, on liian korkeassa vireessä.. Pitää ilmeisesti pohtia tätä vieläkin lisää.. Jos jollakin on ehdotuksia ennakointiin, niin saa kertoa! Jäisköhän se ennakointi pois jos jättäis sen huomiotta vaan?

Seuruu oli hienoa. Stefa on niin korkeassa vireessä että se on niin kuin formula :D HIENO superbortsu. Taikka siis ihan tavallinen bortsu. Paikka pysyi kohtuuhyvin, välillä koittaa poikittaa mutta korjaa heti kun huomauttaa. Ja mikä parasta, se on niin tohkeissaan että yrittää enemmän vaan moitteista, eikä ahdistu niin kuin aiemmin! Käännöksissä paikka elää vielä aika paljon, pitää panostaa niihin, täyskäännös on ihan sekava tuossa vireessä. Noita pitää tehdä rauhallisemmin erikseen. Otettiin juoksuosuuskin, koira irtosi heti liian kauas mutta paransi avuilla. Eiköhän tästä vielä seuruun näköistä tuu.

Loppuun kevennyskuva.

Yritin opettaa Roodin lukemaan klassikkokirjallisuutta mutta ei se oppinut.

Ei kommentteja: