Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Disturbed: The Game

Benni haastoi minut tälläiseen kysymyslistaukseen.

1. Mikä on arvokkainta mitä koirasi on tuhonnut?
Stefa ei ole tuhonnut kuin roskapusseja. Rood tuhosi kerran yhden muovisen kuupan. Nemi sen sijaan teki reiät kahteen seinään, ja höyläili pöydänjalat ja lipastot uuteen uskoon. Lasketaanko se kun Rood jäi auton alle ja naapuri tahtoi korvauksen etupuskurista?
 

2. Milloin koirasi on omimmillaan?
Stefa on omimmillaan sohvan vieressä röhnöttämässä. Se tykkää röhnöttää. Tai ehkä hakumetsässä, jossa se on energinen ja iloisimmillaan ikinä. Rood on omimmillaan kun se paimentaa possuja, se tietää mistä ne pitää viedä ja mihin, ja kääntää ne aina oikeassa kohdassa. Eikä jätä työtään minkään vähäpätöisen takia!

3. Mikä on paras saavutuksesi koirasi kanssa?
Roodin kanssa saavutus on varmaan sen nykyinen arkitottelevaisuus. Sen kanssa piti tehdä niin hirveästi töitä pentuna että se alkoi kuunnella mua edes vähän, ja kiinnittää muhunkin huomiota, eikä keskittyä vain itseensä niin kuin se mielellään tekisi! Stefan kanssa meidän suurin saavutus on sen uusi asenne tokoon. Siis oikeasti, aiemmin lysyssä kentälle raahattu piski juoksee sinne nyt häntä kaarella ja innostuu tokotreenien ohessa vaikka painimaan jos päätän palkata sen leikillä. Supermuutos!

4. Mistä koirasi motivoituu parhaiten?
Kummankin kohdalla vastaus on jalkapallo.

5. Mikä on suurin vastoinkäymisesi koirien tai koiran kanssa?
Kun Nemi jäi auton alle. Se oli oikeasti kova isku. Eka koirani, tottelematon ja kuriton nuori teini-ikäinen, kuoli aivan yllättäen. Mulle ei ikinä selvinnyt mitä siitä olis tullut isona.

6. Mitä olet oppinut koiraltasi?
Kärsivällisyyttä. Ehkä. Roodille kyllä aina raivosin, koska se tarvii raivareita aina välillä että kuuntelee. Mutta Stefalle ei oo sopinut huutaa, ja sitä on moni ihmetellyt etten ole niin tehnytkään.. Tulee varmaan ongelmia kun joskus otan seuraavan koiran ja se vaatiikin sitten vähän kovempaa käsittelyä kuin Stefa :D

7. Saako koirasi nukkua sängyssäsi?
Rood on aina saanut. Stefa ei uskalla nukkua mun ja Villen sängyssä jos me ollaan hereillä, mutta yöllä se aina hiipii meidän jalkoihin varastamaan peiton.. En kyllä tiedä saako se nukkua siinä. Ei olla ikinä päätetty sitä Villen kanssa.

8. Jos koirasi saisi valita, mitä hän tekisi mieluiten?
Rood ajaisi verijälkeä ja Stefa hakuilisi.

9. Mitä ominaisuuksia arvostat koirassasi?
Roodissa arvostan sen jästipäisyyttä! Se on aiheuttanut mulle päänvaivaa ja raivareita, mutta on se silti hieno koira, jolla on hyvä asenne. Stefassa arvostan päin vastaista, nössöyden aiheuttamaa helppoutta arjessa. Se on oikeasti helpoin koira ikinä, sitä voisi ulkoiluttaa vapaana kaupunkien keskustassa ja se noutaa pudonneet kynät ja kadonneet sukat. Se olisi ihan täydellinen koira mihin tahansa perheeseen ilman tuota tekemisentarvetta.

10. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, montako lempinimeä koirallasi on?
Rood Karvanoppa, Ropsu, Rodeo, Roberto, Rodeo-bar(semmoinen baari on Urjalassa), Rospuutto..
Stefanovitz Arkajalka, Stepanderi, Stefanaattori, Stefagaattori, Stepperi, Stepsuli..

11. Mikä on tavoitteesi koirasi kanssa?
Nyt jotain tosi raflaavaa!
Roodista Fin JVA! Ja Stefasta Fin TVA ja KVA! Aikatavoite on seuraavan kymmenen vuoden sisään.. Ja tietysti elukoiden elää PITKÄÄN ja TERVEINÄ jotta saadaan nuo tavoitteet saavutettua. Terveen eliniäntavoite viiteentoista vuoteen, niin ainakin toivon :)

En jaksa haastaa ketään, kun tuntuu että tää haaste on käynyt läpi jo enemmän tai vähemmän koko kaveripiirini? Jos joku on jäänyt ilman, kommentoikoon tähän alle niin haastan hänet siltä istumalta!1 kommentti: