Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Rick Astley: Never Gonna Give You Up

Oon edelleen ihan murskana siitä meidän tokokokeesta. Varsinkin kun kaikki muut niittää niin hyviä tuloksia ja mua raastaa. Mitä mä tein väärin? En mä ainakaan treenannut yhtään sen vähempää? Mitä vaihtoehtoja meille jää? Mä vaan olin niin huono!

Ei vaan. Hyvä ystäväni Henni lohdutti minua sanoen että kun nyt mokailen alemmissa luokissa kunnolla ylemmissä luokissa ei sitten enää jännitä ja sujuu hyvin. Toivokaamme niin. Aikomuksenani onkin nyt ilmoitaa Stefa heti seuraaviin sopiviin kokeisiin: Ikaalisiin 1.5, Nokialle 4.5. ja 5.5. Lietoon. Hennikin joutuu tulemaan sinne Lietoon todistamaan sanansa, eli mokailemaan alemmissa luokissa. Hohoo!

Silti on kyllä koulutuskriisi. Treeneissä kaikki sujuu. Seuruu on parantunut (ehkä), liikkeestä seisomisen loppu sujuu oikein. Luoksetulo toimii ekalla käskyllä. Estehypyn ennakointi on poistumassa. Mitä tässä nyt sitten enää treenaa? Ja onko sillä toisaalta merkitystäkään, menihän noi liikkeet kokeenomaisissa hyvin jo aiemminkin. Sitä jännitystä pitäisi kai treenata, mutta en tiedä miten. En mä nyt oikeasti oo alasti treenaamassa kuitenkaan. Tai mitään muutakaan.

Hinku olisi alkaa treenata myös ylempien luokkien juttuja. Mutta sekoittaako ne sitten hirveästi aloa? Ainakin kaukoja ja noutoa me voidaan treenata huoletta, mutta olen aloitellut jo avo-tason jääviäkin, sekä takaisinhypyn harjoittelua. Luoksetulon pysäytyksiäkin ollaan otettu erillään luoksetulosta. Ja tietysti paikkamakuuta piilossa. Eli teoriassa meillä olisi avoin luokkakin kasassa sormia napsauttamalla sitten kun alokas on selvitetty. Mutta nyyh, ei me sitä koskaan selvitetä. Koulutusmasis.

Niin että treenit on olleet vähän turhan järjettömiä nyt. Toisaalta tahtoisin tehdä pelkkää kokeenomaista alokasluokkaa. Toisaalta haluaisin edetä, treenata ruudun ja tunnarin alkeita, kaukoja ja ohjatun suuntia. Tai jotain. Toisaalta haluaisin istua kotona ja murjottaa. Mutta se on hirveän tylsää pidemmän päälle, koitin murjottaa kaksi päivää mutten sitten onnistunut kun naapuri tahtoi olla sosiaalinen. Ja ehkä itsekin vähän kyllästytti se murjotus. Ja kyynärtaipeet hiertyivät kaikesta käsien puuskassapitämisestä ja huoneilma happani puhisemisesta.

Jos treenaisi jotain muuta välillä? BH:n juttuja voisin tehdä enemmän. Vireennostoa ja liikkeestä istumista. Ja mitä näitä nyt on. Odotan kovasti kevättä, lumi on ainakin sulanut jo autoni alta :D Eikö se ole kevään merkki? Sitten voisi treenata maastoja vaan. Jättää kaiken tottiksen pois! Hoh! Siitäs saisi.

Pöh. Avaudun tästä kaikille jotka jaksavat kuunnella. On niin kamala kriisi. Mutta puhuminen on kyllä helpottanut, olen saanut hyviä vinkkejä ja mielipiteitä. Eikä tähän nyt oikeasti auta oikein mikään muu kuin kisaaminen. Jos kerran ongelmana on jännittäminen.. Noh. Sitten me kisataan, henkemme edestä.

6 kommenttia:

Jenni Berg kirjoitti...

Teevetulloo hei Nokialle :D Saas näkemän koittasko Birken debyyttiä kans sinne...
Masikset pitää ottaa vaan yksinä kehitysvaiheina - nimim. Kokemusta löytyy ;D

Takku kirjoitti...

JOO! Tuutte sinne meidän henkiseks tueks! Tää on nyt sovittu :D

Jenni Berg kirjoitti...

No ennenko voin mitään varmaks sopia, niin pitäs selvittää, onko Birke koekunnossa ja onko minul tuollon autoo :/

Ria kirjoitti...

Tuttuu juttuu toi koulutuskriisi.. :P Se on kuule vaan leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! X)

Mun koutsi sanoi parit treenit sitten näin: "Seuraavalle koiralle opetan ensimmäiseksi EVL-liikkeet ja siitä luokka luokalta alespäin aloon." Eli ihan hyvin voi treenata ruutua, AVOn jääviä(musta niistä saa vaan varmuutta aloon, koska alossa kuitenkin helpommat), noutoa, tunnaria ymsyms. Mut mä en ite henk. kohtaisesti ottais hypyssä takaisinhyppyä. Koska on nähty taas viime kokeen perusteella, että paineessa ja häiriössä koira keksii vähän omia juttuja.. :D Ihan kiva, kun liikkeestä seisomisessa koira meni kaks koetta sitten maahan ja viime kokeessa lähti kävelemään palaamisessa mua kohti. No shit häppens ;)

Takku kirjoitti...

Joo, olin itekin kahden vaiheilla tuon takaisinhypyn suhteen, mutta ajattelin että jos teen sen ihan erikseen koira ei sekoita.. Tein siis niin että jätin koiran istumaan toiselle puolelle, kiersin esteen ja kutsuin. Vähänniinkuin luoksetuloa hypyn yli :D Toivon ettei se ala bortsunaivoillaan näitä yhdisteleen, tai oon todellakin pulassa!

Jani H kirjoitti...

Mää en kyllä bortsun aivoille uskaltaisi antaa tuollaista mahdollisuutta. Mää opetan takaisin hypyn vasta kun on sen aika, ei pitäisi olla hankalaa opettaa. Vähän sama kun en ota esim. jäävien loppuun perusasentoa oikeastaan ikinä ettei ala ennakoimaan. Enkä enää puoleen vuoteen luoksetuloa makuulta pk-tyyppisesti niin alkoi pysymään paikkamakuussakin. :P Ei ole helppoa aina.