Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

torstai 9. toukokuuta 2013

CMX: Rikkisuudeltu

Tänä aamuna aloitettiin tokon koetreenillä. Satoi kuin Esterin toisesta päästä kun koottiin kenttää, mutta se onneksi hidastui sellaiseksi tasaiseksi tihkuksi ennen suoritusten alkamista. Paikkis oli Stefalla hyvä, yksilöliikkeet ei. Seuraamiset oli ihan kamalia, paikka hukassa, kontakti tipahteli. Jäävissä koira jäi jo varmuuden vuoksi, liikkeestä maahanmeno saatiin kyllä suoritettua, mutta liikkeestä seisomisessa koira meni kolmasti maahan ja kolmasti seisomaan, siis ennakoiden, niin että kutsuin sen väleissä mukaani, että sitä liikettä ei saatu loppuun laisinkaan.. Luoksetulo ja hyppy olivat hyviä. No, onpahan taas treenattavaa.

Sitten tulin kotiin pariksi tunniksi nukkumaan päiväunia ja jatkoin Isokyröön BH-kokeeseen. Hieman jännitti, mutta koitin ajatella että kyllähän me nää osataan, oikeastaan mitään sellaista ei voi sattua ettei koe menisi läpi. Kenttä oli upottavan märkä, mutta se ei onneksi ollut mikään iso ongelma meille. Arvonnassa päädyttiin numerolle kaksi, eli ekoina kehään, ja paikkamakuulla aloitettiin. Jälkeenpäin olin kyllä ihan tyytyväinen että oltiin ekoja, ei tarvinnut jännittää pidemmälle :)

Paikkamakuussa Stefa pysyi hyvin, tietenkin. Kuuntelin toisen koirakon käskyjä samalla ja pohdiskelin että kävipä tuuri kun kaikki käskyt olivat erilaisia kuin Stefan käskyt. Ei tarvinnut edes pelätä, että koira lähtisi luoksetulossakaan makuulta, vaikka eipä se sitä ikinä ennenkään ole muutenkaan tehnyt. Tästä saatiin arvosanaksi erinomainen.

Seuruu taluttimessa olikin sitten ihan kamalaa. Stefa oli matalassa lehmävireessä ja olisi tahtonut märehtiä ruohoa vaan. Ei se edes seurannut, päiväkäveli vaan. Ihme kyllä saatiin tästä silti tyydyttävä.

Seuraaminen vapaana oli jo lähes seuraamista. Paikka oli taas todella hukassa, en tajuakaan kuinka se saattoi olla niin väljä! Muuten koira pysyi hyvin, oli vain todella väljä. Tästä saatiin hyvä.

Istumisliikkeen seuruuosio oli myös ihan hirveä, itse istuminen sujui hyvin. Erittäin hyvä.

Maahanmenon ja luoksetulon seuruu oli taas kamala, muuten hieno, saatiin erityiskehuja tästä liikkeestä. Erittäin hyvä.

Tottelevaisuusosuus oli siis kevyesti läpäisty, eikä ihme kyllä oltu edes huonoimpia. Ja pitäisi varmaan olla tyytyväinen, kun yksikään suoritus ei mennyt puutteelliseksi, ja vain yksi tyydyttäväksi. Toi seuruu on kuitenkin niin kamalaa taas, että pitää alkaa sitä työstää taas kunnolla. Miten se onkin sellainen liike, että heti kun se alkaa vähän näyttää paremmalta joku asteroidi törmää kuuhun ja koira on taas ihan vinksallaan?

Kaupunkiosuus olikin Stefalle helppo, sehän on sellainen unelma arjessa. Haastetta ja jännitettävää toi kuitenkin viereisellä jalkapallokentällä olevat harjoitukset, ja Stefa yrittikin vähän paimennella jalkapalloja suorituksen aikanakin.. Yllättävän vähän kuitenkin. Mihinkään muuhun se ei reagoinut mitenkään, ei ihmisryhmään, pyöräilijään, rullaluistelijaan, ohittavaan koiraan.. Odottaminenkin sujui siltä hyvin kun jätin sen makaamaan poispäin jalkapallokentästä. Kaikin tavoin ihannesuoritus, tuomarikin kommentoi että eipä tässä ollut tuolle koiralle mitään haastetta.

Lopputuloksena siis hyväksytty BH. Heti neljännellä kerralla :D Mutta, nyt se on ainakin hoidettu ja voidaan alkaa pohtia pk-esteitä ja lisävirettä (ja tekniikkaa) seuruuseen.

Ps. Stefa oli kuulemma helluunen. En tiennyt mitä se tarkoittaa.

2 kommenttia:

Jenni Berg kirjoitti...

Onnea! :D
Meillä jännätään omaa koitosta...
Helluunen ois kait sama ko herttanen? :D

Aliel kirjoitti...

Tähän sopis kai laulaa "paljon onnea vaan..." :)