Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

lauantai 18. toukokuuta 2013

Taio Cruz: Break Your Heart

Jotain ihan päätöntä nyt.

Käytin eilen Stefan eläinlääkärissä kun sen parinviikontakainen punkinpurema ei ollut parantunut. Borrelioosia ei ollut, vain sydämen läppävika! Se ei kuitenkaan vaikeuta koiran elämää millään tavalla, koska ei ole tähänkään päivään mennessä oireillut. Neuvoksi saatiin laihduttaa Stefa vähän hoikemmaksi ja jatkaa pk-juttuja samaan malliin. Viestikin on kuulemma ok, vaikka erikseen kyselin että ihan tosiko. Halusin tämän nyt kertoa, koska mielestäni se on relevantti tieto koirien sukuja tutkivalle ihmiselle :D Jos mulla ens kesänä on ylimääräistä rahaa(ei välttämättä ole) niin voisin teettää viralliset sydänkuuntelut sekä Stefalle että Roodille rokotusten yhteydessä. Katsoo nyt.

Sitten itse asiaan. Roodilla oli tänään tokokoe. Äidin piti se sinne viedä, mutta sairaslomailun takia jouduinkin minä kehään Roodin kanssa! Se oli vaikeaa, uskokaa pois, kun äiti on koiraa nyt treenaillut. Koira ei enää seurannut jos sitä ei tuijottanut, kun se oli tottunut tuijottamiseen. Sillä on myös erilaiset käskyt osiin liikkeistä, ja luoksetulossa se tulee suoraan sivulle. En edes tiedä kumpaan suuntaan äiti on tehnyt sen kanssa täyskäännöksiä, itse tein nyt oikealle ja se ei oikein sujunut.

Tavoitteena oli paikallamakuussa pysyminen ja yleinen hallinta kehässä. Haastetta lisäsivät läheinen lammashaka asukkeineen, ja järjettömän kuuma keli. Kentälle oli suora auringonpaiste ja meinasin sulaa heti sinne asteltuani!

Luoksepäästävyydessä Rood ihme kyllä pysyi vaikka olin aika varma että se lähtisi vastaan.
Luoksepäästävyys 10

Paikkamakuuta jännitin ihan todella. Edellisessä kokeessa Roodin kanssa silloin -09 se lähti, ja tuomari Salme Mujunen on todella tarkka tästä. Nolla tulee heti koiran noustessa. Niin kyllä pitääkin tulla, ettei silti. Joka tapauksessa jännitin. Ja joka tapauksessa Rood pysyi hienosti, vaikka koiran päässä oikealla ollut suursnautseri vähän sen päätä käänsikin vingunnallaan.
Paikkamakuu 10

Seuraaminen kytkettynä aiheutti pientä päänvaivaa. Rood jäi jälkeen ja sen paikka oli väljä, virekin matala. Vire varmaan johtui tappokuumuudesta, väärä paikka taas siitä että olin katsonut eteenpäin. Kun siirsin katseen koiraan se alkoi heti tehdä paremmin. Täyskäännöksissä kuitenkin kompastuin siihen, ehkä äiti tekee ne vasemmalle.
Seuraaminen kytkettynä 8.5

Seuraaminen vapaana sujui paremmin kun tiesin miten kävellä. Ekalla suoralla Rood kuitenkin ennakoi liikkeestä seisomisen! On varmaan mussa vika kun Stefakin tekee tätä mun kanssani :D Kutsuin sen takaisin seuraamaan ja se meni taas hyvin. Täyskäännöksessä taas törmäsin siihen.
Seuraaminen vapaana 7

Liikkeestä maahanmeno 10

Luoksetulossa Rood ei tullut ekalla käskyllä. Toisella käskyllä se meni maahan. Sen jälkeen vaihdoin sivulletulokäskyn luoksetulokäskyyn, ja Rood länkytti luokseni mäjäyttäen läähättäen makaamaan jalkojeni eteen. Raukalla oli kuuma :D Tämän liikkeen jälkeen sen kontakti alkoi vähän putoilla ja se alkoi vilkuilla kentän laitoja, varmaan vettä etsien.
Luoksetulo 0

Liikkeestä seisomisessa en muista mikä meni vikaan. Oisko alun seuruu ollut huonoa?
Liikkeestä seisominen 9

Hypylle mennessä Rood varasti hyppäämään ennen liikettä, kielsin ja kutsuin takaisin ennen kuin hyppäsi. Kun sitten liike alkoi ja käskin hyppäämään, Rood lähti hyvin, mutta pysähtyikin juuri ennen hyppyä ja katsoi mua hämmentyneenä että hetkinen, saanko mä nyt hypätä vai en. Otin suosiolla nollan ja hypyytin koiran yli. Se meni jojona :D
Estehyppy 0

Kokonaisvaikutus 8
Kokonaisvaikutukseen varmasti vaikutti kuuman sään aiheuttama väsymys, Rood oli ihan poikki luoksetulon kohdalla ja olisi vain halunnut maata paikallaan :D Siihen asti oli kuulemma ollut kympin kokonaisvaikutus.

131 pistettä, ALO3

Oon kyllä ihan tyytyväinen, ykkösestähän tuo ei jäänyt kuin onnistuneen luoksetulon verran. Taidan ilmoittaa äidin Roodin kanssa tuonne Huittisiin ja viedä itse Stefan..

Ei kommentteja: