Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Metallica: Nothing Else Matters

Rood on ansainnut tän laulun.

Eilen aamulla Rood päästettiin pihaan aamupissalle kuten kaikkina muinakin aamuina. Sinä aamuna se ei kuitenkaan tullut enää takaisin. Ehdin laittaa Facebookiinkin kadonnut -ilmoituksen, vaikka kaiken aikaa tiesin että ainoa syy jättää palaamatta oli ettei Rood pystynyt. Myöhemmin samana päivänä koira löytyi navetan takaa haava päässään. Ilmeisesti se oli ottanut yhteen jonkin pihaan tunkeutuneen villieläimen kanssa ja hävinnyt. Minun rakas rohkea Roodini.
Kuvan ottanut Elina V.
Rood oli minulle erittäin tärkeä koira. Kaikki koirat ovat tärkeitä, tiedän, mutta Rood tulee varmasti aina olemaan yksi tärkeimmistä. Rohkea pieni jästipää-Rood, joka selvisi elossa auton alta, viemäristä ja vaikka mistä. Mutta kaikkea ei yksi koira kestä. Lohduttaudun ajatuksella ettei sen tarvitse mennä sateenkaarisillalle yksin, vaan Nemi on siellä sitä vartomassa. Nemi varmasti ilahtuu kun saa seuraa. Rood ei niin muista koirista välitä, mutta ehkä ne tulevat toimeen. Ja jahtaavat iloisilla mielin kaikkia tärkeitä kissojani, Heikkiä, Eetua ja kaikkia Killejä.

Eläimet jos ketkä ansaitsisivat ikuisen elämän.

5 kommenttia:

Jenni Berg kirjoitti...

Voi ei! :O Miten kamalaa...
Osanotto :'(

lellu kirjoitti...

Lepää rauhassa Rood <3 ja jos et jaksa levätä, taivaista löytyy varmasti muutama jalkapallokenttä jonne mennä.

Anonyymi kirjoitti...

Eikä! Voiko joku villieläin tappaa bortsun kokoisen koiran?!

Osanottoni ja lepää rauhassa Rood. :(

Terv. Maija

Ulla kirjoitti...

Voi miten ikävää. Osanottoni :´(
Juuri eilen siivosin ja käteen sattui vanha lehtileike MT:sta jossa Rood piti silmällä palloa. Nyt Roodilla on kuitenkin hyvä olla ja varmaan siellä sateenkaarisillalla kadonnut häntäkin huiskuu taas. Voimia sinulle!

Ria kirjoitti...

Mitämitä?! Voi kamaluus :( Jaksamisia sinulle sinne ihan kamalasti!! :( Mun piti lukea teksti kaksi kertaa, ennen kun oikeasti tajusin, mitä luin :( *voimahali*