Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

torstai 18. heinäkuuta 2013

Stig: Viheltelen

Käytiin Stefan kanssa se avoimen luokan koe. Vähän aattelin peruuttaa koko touhun, ei tullut kauheesti treenattua viime viikolla, sattuneesta syystä. Sunnuntaina kuitenkin vähän kokeilin ja totesin että koitetaan. Sit maanantaina menin treeneihin eikä Stefa osannut enää yhtään mitään. Ja tiistaina hätäpäissäni treenasin liikkeestä seisomista jota se ei maanantaina muistanut ollenkaan.

Tuomarina kuitenkin Juha Kurtti, ja olis kyllä vähän nolottanut jollei siltä ois ykköstä tullut (vaikka on meillä siltä yks ALO-kakkonen).  Haastavinta oli varmaan tuttu liikkuri, jonka Stefa koitti halailla liikkeiden välissä :D

Paikkamakuuta jännitin kaikkein eniten, kamalaa kun ei näe koiraa! Yksi koira sieltä sitten nousikin, muttei lähtenyt. Stefa ennakoi loppuperusasennon mutta Kurtti ei huomannut kun meitä oli rivissä jotain kahdeksan. En sitten kertonut sitä sille.
Paikalla makaaminen 10

Seuraamaan Stefa lähti tosi hyvin, ei edistänyt yhtään, oli mahtava. Kaksi suoraa ja kaksi kulmaa mentiin ennen kuin se alkoi vähän keulia, mutta sekin jäi täyskäännöksenä. Heikkoudeksi muodostui juoksupätkä, joka tehtiin kentän oviaukkoa kohti ja Stefa luuli että lähdettiin palkoille :D Annoin nopeasti lisäkäskyn, ja se korjasi tosi hyvin. Loppu aika mageeta.
Seuraaminen 8

Liikkeestä maahan oli kai normaali.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10

Luoksetulossa tyrin vähän itse. Stefa lähti hyvin ja nopeasti, mutta jäi hiipimään pysäytyskäskyllä. Odotin jos se pysähtyisi, mutta eihän se pysähtynyt, ja annoin lisäkäskyn. Kurtti huomautti lisäkäskyn viiveestä, se olisi pitänyt antaa heti. Loppu oli hyvä.
Luoksetulo 7

Liikkeestä seisominen tehtiin taas kentän suuaukkoa kohti ja Stefa lähti keulimaan oikein urakalla. Lisäkäskyllä sain sen takaisin, pysähtyi hyvin. Palasin aivopieruna sen viereen, mistä jatkoin koiran taa.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 6

Noutamisen mokasin itse. Kaikki meni hienosti kunnes Stefa nosti kapulan, se korjasi sitä vähän suussa, ja oli tulossa vinoon eteen. Jotenkin vaistomaisesti otin askeleen taakse korjatakseni ja annoin lisäkäskyn. Hyi mua!
Noutaminen 6

Kaukot oli parhaat ikinä! Meinasin kuolla kun ne oli niin hyvät!
Kauko-ohjaus 10

Estehypyllä Stefa meni istumaan vasta toisella käskyllä. Oonkin treenannut tätä huimasti kolme kertaa ennen koetta.
Estehyppy 8

Loppuun Kurtti totesi että Stefa on niin kova koira että vähän perseilee. Hohoo. Mun rottweileri.
Kokonaisvaikutus 8

AVO I, 165p, 4/8

Aika pitkälle ollaan päästy viime kesästä, jolloin tässä samassa kokeessa kiskottiin nollatulos alokkaasta. Höhöö. Me mennään treenaan kaukoihin voittajaluokan vaihtoja nyt, moi.

1 kommentti:

Ria kirjoitti...

Hyvä TE! :) Meidänkin pitäis alkaa jossain vaiheessa suunnittelemaan AVOn korkkaamista, mut on niin sikana vielä tehtävää.. Eikä motivaatio ole kyllä päätä huimaavaa :D