Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

maanantai 19. toukokuuta 2014

Puhelinkoppi: Paita päälle possu

Stepukainen kävi sitten möllitokokokeessa eilen sunnuntaina. Sää oli järjettömän lämmin, auton mittari huiteli kolmessakymmenessä. Ilmoitin koiran reteesti voittajaluokkaan, vaikka jo ilmoittautumisessa sanottiin että pitää kattoa miten paikkis saadaan järjestettyä. (Jos järjestätte möllikokeita, hankkikaa sinne jo etukäteen pari nollakoiraa :D ) Lopulta järjestettiin niin että Stefa teki paikkiksen alokasluokan kanssa, mä vaan menin piiloon siksi kahdeksi minuutiksi. Stepu sai luoksepäästävyydenkin, kun tuomari vitsillä kysyi tehdäänkö, ja mä totta kai olin innolla mukana :D

Paikkiksesta lähti melkein heti yksi bc, mutta muuten se oli yksi parhaiten pysyneitä alon paikkiksia, joita olen nähnyt. Hienoa! MÖLLIkokeessa! Hyvä Huittislaiset!
Paikallamakuu 10

Sit kun mentiin yksilöihin oli jo tosi kuuma, Stepu oli selvästi kuumissaan ja läähätteli, vaikka olin koittanut pitää sen viileänä ennen kehää. Nostatin sen ennen kehään menoa, mutta seuruu lähti silti ihan perseelleen. Muutaman askeleen jälkeen totesin että paskat, ja tönäisin koiran veks siitä sivultani. Hetsasin sen uuteen nousuun ja jatkettiin kaaviota siitä mihin se oli jäänyt :D Loppuseuruukaan ei ollut mitään parhaimpia pätkiä, mutta se kuitenkin yritti, edisti hieman, mutta yritti. Lopussa sillä oli perusasennotkin jo ihan järjettömän hitaita, vikaa ei tehnyt ollenkaan. Ja ihan puhki se oli, ei innostunut palkkauksestanikaan kunnolla.
Seuraaminen hihnassa 8 (möllikoelisää kaikki :D )

Liikkeestä istumisessa Stefa lysähti maahan. Käännyin ja nostin sen istumaan ja tehtiin loppuun. Nolla siis tästä. + möllikoelisä :D
Liikkeestä istuminen 5

Luoksetulossa Stefa valui seisomisen, annoin lisäkäskyn sekä käsiapuna että ääniapuna, oiskohan se siis mennyt kokeessa nollaks? En muista. Muuten kuitenkin kiva, tuli jopa laukalla kaikki pätkät.
Luoksetulo 8

Ruutuun Stefa ei löytänyt ollenkaan :D Jo ennen liikettä mutisin itsekseni että huomasikohan se ruutua ollenkaan, katseli ihan muualle. Ja ei se sit sinne löytänytkään, juoksi ulos kehästä :D Parilla lisäkäskyllä neuvoin sen ruutuun, löysi sinne ihan vahingossa, ei nähnyt sitä ollenkaan. Sivulletuloon tarvitsi lisäkäskyn, oli menossa ohi. Nolla siis.
Ruutu 5

Hyppynoudossa STEFA KIERSI ESTEEN. Vaikka tätä on treenattu PALJON, se oli mm. meidän ainoa käsiteltävä asia Heikki Mäkisen koulutuksessa 10.5. (josta unohdin kirjoittaa blogiin). Otettiin uusiks ja yhä kiersi. Huoh. Nolla siis.
Hyppynouto 5

Metallinoudossa palautus oli ihan ylivino, meni tasan puoleenväliin luovutuksen ja perusasennon väliin.
Metallinouto 10

Tunnaria jännitin, koska Stefa on yleensä niin kierroksilla kokeenomaista tehtäessä ettei siitä tule lasta eikä paskaa. Nyt se oli niin puhki että nuuhki kapulat läpi ja jäi sinne toljottamaan. Parilla lisäkäskyllä sain sen jatkamaan ja se toi oikean! JEE! Mutta nollahan tääkin olis ollut.
Tunnistusnouto 9

Kauko-ohjauksessa Stefa lysähti jo maahan niin että tiesin ettei se sieltä nousisi. Ei se sit noussutkaan, menin ihan lähelle ja muutaman yrityksen jälkeen (mm. käskytettyäni Stepun ylös kun se makasi selällään äksänä) sain sen tekemään vaihdot teknisesti oikein, mutta kymmenen sentin päästä. Nolla siis, taas.
Kauko-ohjaus 5

Kokonaisvaikutuksessa saatiin kehuja siitä, että treenaamalla vähän lisää ollaan kyllä koekunnossa :D Helle vaan vähän verotti. Ja kyllähän Stefa oli ihan kivan tuntuinen, ei ahdistunut ja omassa kuplassaan, ainoastaan tosi kuumissaan.
Kokonaisvaikutus 10

Yhteispisteet 235
En halua edes laskea mitä tosta olis oikeesti tullut :D Tai laskenhan mä sen kun lyön nämä exceliini kohta, omilla arvosanoillani. Mutta yhteenvetona voisi todeta että treeniä on vielä jäljellä järjettömästi, ja helletreenit ei oo vaan meidän juttu :D Itekin sain auringonpistoksen lippiksestä huolimatta, ja makasin loppupäivän sisällä juoden vettä ja voiden pahoin.

Ei kommentteja: