Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

maanantai 2. kesäkuuta 2014

takeSomeCrime: Hippocratic Oath

Taas me oltiin möllikokeessa! Tällä kertaa oli Possukin :D Jännitin kuin hullu, koska Possu.

Aloitetaan silti Stefasta koska jännitystä! Stefa osallistui avo+ -luokkaan, eli teki paikkiksen voittajamalliin sekä neljä vapaavalintaista liikettä. Ville sai eilen illalla arpoa mulle liikkeet, jotta saadaan mut pois mukavuusalueelta.

Paikkis oli tietenkin täydellinen.
Paikkamakuu 10

Seuruu oli voittajan seuruu, ja Stefa oli aika pähkinöinä :D Sen paikka eli runsaasti, se edisti, painoi, poikitti :D Mutta ei tullut mitään omituisia sekoiluja kuten viime tokokokeessa.
Seuruu 8

Liikkeestä seisomisessa seisominen oli kuulemma aavistuksen hidas, eikä se tehnyt vikaa perusasentoa. MUTTA se ei ennakoinut, eikä kääntynyt mun perään takaakierrossa :)
Liikkeestä seisominen 9

Metallinoudossa Stefa karkasi ihan törkeästi! Se ei lähtenyt, mutta veti vaanimisasentoon jo kun heilautin kättä. En saanut sitä siitä sit ees sivulle takas, vaan se meni maahan -.- *facepalm* Itse nouto oli hyvä. Luovutus suora. Luovutuksesta sivulletulo oli vähän hidas.
Metallinouto 7

Tunnarissa Stefa ei eka löytänyt kapuloita pitkästä ruohosta, ja sit kun löysi, se ei keskittynyt yhtään vaan sekoili vaan -.- Plääh.
Tunnari 0

Koska osanottajamäärä oli valtaisa, Stefa voitti oman luokkansa, sijoituksella ensimmäinen yhdestä koirasta!

Ja sit se Possu :D

Paikkis oli remmimölliluokassa huimat 30 sekuntia, remminmitan päässä. Jännitin tätä silti, koska en muista koska ollaan viimeksi tehty paikkista koirarivissä, joskus talvella viimeks. Viereinen koira lähti, mutta Possu pysyi kuin tatti. Vaikka oli mennyt ihan umpisolmuun maahan, ajattelin että se edes korjaisi asentoaan :D Mutta ei, supersika!
Paikallamakuu 10

Seuruutahan Possu ei vielä osaa, joten tehtiin tää sit vaan päiväkävelynä :D Alkuun ja loppuun otin sen perusasentoon.
Seuruu 6,5

Liikkeestä seisomisessa lähti seuruu kusemaan, Possu ei kuunnellut, joten kurinpalautin sen ja otin uusiksi. Jälkimmäinen meni tietysti hyvin, kun se oli kuulolla :D
Jäävä liike 5

Luoksarissa Possu tarvitsi kaksi käskyä lähtöön ja avun sivulletuloon.
Luoksetulo 10

Hypyssä mä kävelin Possun vierellä.
Hyppy 10

Possu yllätti sijoittumalla, vaikka noi seuruut pilas meidän suorituksen hyvin pitkälti :D Possu jakoi toisen sijan viiden koiran luokassa! JEEE! Ja hienosti se keskittyi muhun, vaikka epäilinkin sitä kovin! Loppuun Possu vielä temmelsi kentällä Stefan kanssa, ja uskalsin jopa irrottaa hihnasta. Possulla oli oikein kiltti päivä, se tuli nätisti luo, oli tottelevainen, ihana, hieno Possu. Viime aikoina se on vaan kadonnut horisonttiin heti kun lasken sen irti treenikentällä :D Oon jotenkin onnistunut opettaan sille miten treeneissä ei nimenomaan käyttäydytä. Mutta ehkä tää tästä taas. Toko <3 br="" nbsp="">
C Elina V

C Elina V

C Elina V

C Elina V

C Elina V

C Elina V

Ei kommentteja: