Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Mustasch: Thank You for the Demon

Eilinen tokokoe Ilmajoella. Meni putkeen! Lopulta!

Olen ruoskinut itseäni tässä asiassa, koska riippumatta siitä että meidän kokeet tuntuu aina kaatuvan eri juttuihin, on fakta kuitenkin selvä: jos tokokokeista tulee kakksoriviä, on jotain tehty väärin. Tässä tapauksessa meidän kompastuskivi on ollut varmaankin se koetilanne, vielä pitkään Stefan käytös kokeessa on ollut väärää, alkuun se ahdistui ja meni kuplaan, sitten se oli niin iloinen että oli lähdössä lentoon, vasta aivan juuri olen saanut sen tekemään kehässä mun kanssani. Siitä huolimatta on näitä mun kanssa tehtyjä kokeitakin ollut ja niistäkin on kakkosia satanut.. kokeenomaista treeniä siis tiedossa!

No mutta, tänään se kuitenkin sujui. Paikkis oli täydellinen, kuten aina.
Paikallamakuu 10

Seuraaminen oli suht huonoa, se lähti hyvin, ja teki hyvin alkupätkän, mutta täyskäännöksissä se ei aivan keskittynyt, ja ne olivatkin kammottavan huonoja. Juoksuosuus oli hieno, oon lopulta saanut itseni oikeasti treenaamaan sitä eikä tehdä sitä ainoastaan kokeissa, ja siitä on tullut magee. Loppupuolella Stefa oli myös vähän väljä. Taisi tarvita yhteen perusasentoon lisäkäskyn, muut olivat hitaita.
Seuraaminen 8

Liikkeestä maahanmenossa takaakierto oli Stefalle ihan uusi juttu :D Tätä olin aiemmin kertaillut, kun se on kokeissa unohtunut, ja niinhän se unohtui nytkin kertailuista huolimatta, ja Stefa nousi istumaan.
Liikkeestä maahan 8

Luoksetulossa Stefan pysäytys vähän valui, ehkä metrin, jopa puolitoista. Loppuosa oli aivan loistava, se juoksi NIIN KOVAA! Ihan täysillä se laukkasi mun luo, kun ongelmana on ollut se että se yleensä ravaa loppuosan kun ennakoi seuraavaa pysäytystä. Tuli eteen kovin vinoon.
Luoksetulo 8

Liikkeestä seisomisessakin takaakierto kusi, Stepsu kääntyi poikittain.
Liikkeestä seis 8

Nouto oli aivan mahtava. Loppuperusasento jäi vajaaksi.
Nouto 8

Kaukot oli ihan täydelliset. Meinasin haljeta tyytyväisyydestä!
Kauko-ohjaus 10

Estehyppyä vähän jännitin, ettei se nyt vaan keuli ja koko suoritus mene siinä :D Mutta ei se keulinut, teki hyvin. Oisko tullut vinoon eteen.
Estehyppy 9

Kokonaisvaikutus 10
Parasta oli tuomarin kommentti "Se taitaa olla aika nuori kun se on noin innokas." Mun innokas ikinuori Stepu <3 p="">

AVO1, 176 pistettä, sijoitus 1/8

Tuomarina oli siis Tiina Laakko, tykkäsin kovasti. Kiva ja rento, perusteli pistemenetykset sopivan lyhyesti joka liikkeen jälkeen ja loppuun sanoi jokaiselle muutaman sanan mitä pitää treenata. Ei ollut pelottava! Pisteitä lähti varsinkin paikkiksesta helposti, vaikka Stepsukin sai kympin huolimatta sen ylös-alas sahaavasta päästä, eli jotkut asiat vaikuttaa, jotkut ei.

Olin niin onnellinen että tuli vähän tuuletettua kehästä juostessa :D Ehkä vähän enemmänkin. Mutta tätä on niin odotettu, ja oon ollut niin rikki koko tokon suhteen.. Nyt ilmoon sen vielä yhteen avoimen kokeeseen, josko sieltä tulisi se tk2. Ja sit mun täytyy taas alkaa miettiä voittajan juttuja, nyyhQ.
Voittajan on helppo hymyillä. Kuva Liis T.

5 kommenttia:

Jenni Berg kirjoitti...

Kuulostaa ihan siltä, että meidänkin ois kannattanu olla ennemmin Tiinan ko Riitan kokeessa :D
Anyways, ONNEA ykkösestä!!! Hienoo!

Heidi kirjoitti...

Onnea paljon, kiva lukea onnistuneista toko-kokemuksista! :)

Mites Possun toko, joko te starttasitte kisauran?

Takku kirjoitti...

Joo Possusen kisadebyyttiä odotellaan vielä hetken :D Ensi vuonna voisi olla todennäköisintä. Possun kanssa ollaan vasta nyt löydetty sellainen yhteinen sävel että voitaisiin harkita vakavampaa tokoilua. Liikkeet sit taas on ihan paloina, seuruutakin oon lähtenyt rakentaan niin pitkän kaavan kautta että se ei oo valmis vielä puoleen vuoteen :D

Heidi kirjoitti...

Mutta yhteinen sävel se vasta hyvältä kuulostaakin! :) Mun täyty vaan ihan varmistaa, että onko multa muka menny jotain niin olennaista täysin ohi silmien?! :D Mutta mitäpäs sitä puolivalmiilla työllä vielä meneekään kokeilemaan, hitaastihan se hyvä tulee! :)

Tiia, Käämi ja Riitti kirjoitti...

Onnea toisesta AVO1sestä! Toivotaan ettei kolmas ole yhtä tiukassa! Voittajaluokka on minusta kivempi kuin alo tai avo, eli sinne vaan!