Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

keskiviikko 13. elokuuta 2014

Depeche Mode: Precious

Hahahahahaa. Ettäs tiedätte :D Ei me ollakkaan paskoja. Tai ollaan jos kattoo kisakirjaa, mutta mehän ei katota. Me ollaan niin järjettömän ultimaattisen hyviä, että me ollaan kokeessa hyvässä vireessä, yhteisessä kivassa kuplassamme, riippumatta siitä että mä jännitän ja Stefa on lentoon lähdössä. Ollaan ihQraXupoXuja! Ja tehdään ykkösiä ihan jonona. Kakskin perättäistä on jo jono.

Vimpelin tokokokeessa tänään oli tuomarina Piritta Pärssinen. Kauhutarinoita tästä tuomarista oon kuullut, kun on kuulemma tosi tiukka sun muuta. Eikä muuten ollut tiukka :D Oli hyvin mun kanssani yhteensopiva tuomari, iloinen ja ystävällinen, selitti pistemenetykset, ja oli lähes kaikessa mun kanssa samaa mieltä. Ei tullut niitä "itse olisin antanut tästä sen ja sen arvosanan" -kommentteja, joita yleensä tulee.

Liikkuri sen sijaan oli jännittävä :D Tyyppi unohti välillä kysyä multa ennen liikkeen alkua olenko valmis, seuruutti niin pitkän ja vaikean pätkän, että tuomarikin jälkeenpäin neuvoi lyhentämään, ja unohteli mikä liike on seuraavaksi, mistä se alkaa, eikä ainakaan muistanut kertoa sitä mulle. Vahinkoja sattuu, ei siinä mitään, mutta tahdoin vähän selventää miksi jännitykseni ei lauennut kehässä loppuakaan kohti. Liikejärjestys oli joku tosi persoonallinen, en vieläkään muista mikä se oli, kun kehässäkin suoritettava liike selvisi vasta käskytyksestä.

Laitan lähes sen liikejärjestyksen joka tuolla oli. Muistini varassa.

Nouto oli nopea, vähän Stefa tuli kaarella takaisin, palautti vinoon, tuli perusasentoon vinoon. Saatiin kehuja nopeudesta. Stefa ihan räjähtää kapulaan :D
Noutaminen 9

Kaukot oli täydelliset.
Kauko-ohjaus 10

Liikkeestä maahan oli myös täydellinen.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10

Hyppy sen sijaan räjähti käsiin :D Ollaan tehty tosi paljon pk-hyppyä, oon palkannut pallolla ja se on ollut tosi riehakasta. (Stefa muuten hyppää nykyään metrisen hipaisemattakaan estettä.) Sen seurauksena Stefa sinkosi esteestä yli, jäi siitä sivuun, meni hitaasti istumaan. Tuli kyllä takaisin, mutta jäi mun eteeni seisomaan eikä mennyt siitä sivulle käskylläkään :D Odotti palkkaansa se pentele. Pitääkin vaatia siltä pk-hypynkin kanssa loppuun asti tuloja, ettei suorapalkkaus aiheuta tälläistä.
Estehyppy 7

Seisomisessa Stepsu pysähtyi taas sen puoli sekuntia liian hitaasti, ja takaakierrossa kääntyi osittain mua vastaan. Ei puoliksikaan niin paha mitä on ollut, mutta ikävä juttu kuitenkin. Seuruussa oli vähän keulinut, mutta vaihtanut paikan takaisin oikeaksi.
Liikkeestä seisominen 8,5

Luoksetulon kohdalla luulin että päästiin jo seuruuseen, mutta tulikin sit ihan yllärinä että jaa, jätä koira :D Onneks olin hereillä. Stefa teki uskomattoman mahdottoman järkyttävän mielettömän suorituksen. Mun mielestä on mahtavaa että se tekee parhaat luoksarit just kokeissa :D Johtuu varmaan mun jännittämisestäni. Tuli sikalujaa, pysähtyi aivan infernaalisen hyvin, tuli lujaa ja suoraa loppuun. Sivulletulo jäi aavistuksen vinoksi. Ei haitannut :D
Luoksetulo 9,5

Seuruu menikin sit ihan persiilleen :D Alkoi tosi pitkällä suoralla, Stefa lähti vähän painaen ja edistäen, sit totes että eihän tää mitään seuruuta ookkaan ja alkoi päiväkävellä. Annoin lisäkäskyn, toimi hetkeks, annoin toisen lisäkäskyn. Sit kun lopulta saatiin suora loppuun ja tuli täyskäännös, Stepsu jatkoi mun ohi ja piti jäädä odottamaan sitä että sain sen sivulle ja jatkamaan loppuun. Sitten teki jo ihan kivaakin pätkää, välistä oli jopa hyvä. Pääasiassa oli kuitenkin ihan kelvoton, väliin edisti, väliin oli väljä, eikä kerta kaikkiaan keskittynyt yhtään :D Aina kun lähdettiin kehääntulokohtaa kohden, otti se vähän etumatkaa josko pääsisi palkalle. Juoksussa hypähteli ihan törkeästi, vaikka treeneissä oon saanut sille ihastuttavan ja korrektin juoksuseuruun.
Seuraaminen 6

Paikkis oli jätetty vikaksi. Stepsu oli hieno ja mahtava, vakoilin sitä piilon raosta. Se vaihtoi lonkalle poispäin viereisestä koirasta, kun se oli niin ällö ja katsoi Stefaa :D (muistilista: treenataan tuijottavia koiria) Tajusin siinä samalla että Possullahan on tosiaan kiima, niin Stefakin haisi varmaan aika ihQlta uroksen nenään. Laski myös pään maahan ja nosti takaisin ylös, pistemenetys tuli kuitenkin lonkalle vaihdosta, kertoi tuomari.
Paikallamakuu 9,5

Kokonaisvaikutus 9,5 
Ilman seuruun kontaktinpuutetta ois kuulemma tullut kymppi. Ihan just niin.

177,5 pistettä, AVO1, TK2, sijoitus 1/2

Olin vaan ihan haljeta ylpeydestä, vaikka jännitinkin tulosta loppuun asti :D En ollut ihan varma kantaako toi seuruun kutonen kovinkaan pitkälle, mutta näköjään kantoi, ja vieläpä varsin hyvin, kun pisteitä kertyi enemmän kuin viime kokeesta.
Vähän vaalea TK2 Stepsukainen.
Voi että. Olin vaan kerta kaikkiaan haljeta. Voitte kuvitella. Isoin juttu on se, että tuntuu kuin oltaisiin saatu nyt vähän suoritusvarmuutta, sitä ettei kokeissa tule mitään yllätyksiä pilaamaan kaikkea. Ja ei tullutkaan, noi kaikki virheet oli ihan ennustettavissa ja aiemminkin tapahtuneita. Sivulletuloa pitää tehdä paljon, se kun mättää niin noudossa, luoksarissa kuin hypyssäkin. Seuruussakin Stepsu on kokeissa jättänyt perusasentoja tekemättä, tänään ei tainnut tehdä sitä, vaikka kaikki muut virheet siinä tekikin. Myös joku muu sivulletulo oli hitaahko, oisko ollut paikkiksessa tai jäävissä. Vahvistettava asia siis.

Joku ehti jo kysäistä joko piirinmestiksissä (7.9.) ollaan voittajassa. Voin kertoo että ei :D Ellen saa tokoaivokasvainta, joka parannetaan vaan treenaamalla. Niin voi hyvin käydä, joskaan ei sekään takaa meidän koevalmiutta vielä sinne.

Muuten ollaan tehty vain hirveästi hakua. Ja pk-tottista ja esineruutua. Esteitä ja laukauksia. Stefa on sikahyvä niissäkin, saatetaan oikeasti olla koevalmiita ensi kuussa! Possukin on hyvä kaikessa, seuruun kanssa ehkä näkyy valoa tunnelin päässä. En voi sanoa varmaksi, voi olla että näen vaaleita pilkkuja muuten vaan.

Ei kommentteja: