Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Robbie Williams: Feel

Sunnuntaina oli Tupsusen möllihakumaastot. Ne meni oikein mainiosti. Jännitin toki ihan sikana, ja se näkyi, mutta siitä huolimatta. Koska olen hirmu taiteellinen ja sillee, piirsin teille kauniin kuvan meidän suorituksesta. Ettei kukaan vaan luule että keskimmäinen maalimies jäi meiltä löytymättä :D Ei suinkaan, me ei vaan päästy sinne asti..

Punaiset on koiran reitti ja pistojen numerot, siniset on ilmaisuja.
Ekalle pistolle se lähti vinoon, lähetin uudelleen, se upposi puoleen väliin ja kääntyi eteenpäin. Kolmannella hoidin homman sitten kunnolla, huolehdin lähetyssuunnan kunnolla ja käskytin selkeästi. Tuomari sanoikin että se kolmas käsky oli ihan erilainen kuin kaksi epävarmaa, että eipä ihme ettei koira uponnut. Voitte vaan kuvitella mikä epätoivo mulla jännittäjällä iski päälle, kun se ei uponnut heti ekalle pistolle :D Sillai, tässäkö tää nyt oli.

Toiseen etukulmaan Stepsu upposkin sit kunnolla, oli kuulemma mennyt suoraan löydölle, ilmaissut nätisti, käyttäytyi maalimiehellä hyvin. Ite mokasin kun en tajunnut irrottaa liinaa kun maalimies nousi piilosta, mutta osaanpahan seuraavalla kerralla. Tästä ilmaisusta saatiin erinomainen.

Stepsu teki nätin piston toiselle puolelle, pysäytin sen keskilinjalle ja lähetin toiselle puolelle. Olin noin 75 metrissä ottamassa sitä vastaan ja kutsuin sitä pois, kun huomasin että se sai hajun edestä päin aluetta, ja hakikin sieltä sitten maalimiehen ja tuli ilmaisulle. Tässä hätiköin, enkä ottanut koiraa kunnolla sivulle ennen näytä -käskyä, joten se viivytteli käskystä lähtöön noin sekunnin verran. Itse en ehtinyt säikähtää, koska tiesin toimineeni hätäisesti, ja että koira kyllä lähtisi, mutta tuomarilla oli kuulemma käynyt mielessä että lähteekö se ollenkaan :D Kun mentiin maalimiehelle, säikähdin että Stefa tökkäsi nenällä maalimiestä naamaan, mutta ei kuulemma ollut osunut, ja käytös oli ollut oikein korrektia, siitä saatiin erityiskiitos. Tästä ilmaisusta kuitenkin erittäin hyvä, juurikin tuon näytä -käskyn jälkeisen viiveen takia.

Tyhjät pistot saivat kiitosta, hyvä, koska niitä jännitin eniten :D En oo treenannut niitä läheskään riittävästi. Työskentelystä pisteet jäivät erittäin hyvään ekan lähetyksen sekoilun myötä.

Erinomaisesti meni siis, kirjaimellisesti. Maalimiehet löytyivät ongelmitta, ilmaisut sujuivat ongelmitta, risteily sujui ongelmitta, olen ihan supertyytyväinen! Maastoista meidän hakukoe ei kyllä jää kiinni. Ja siis, viikko tätä aiemmin oli ekat kiintorullatreenit, melko loistokas suoritus!

Nyt siis tiedossa etenkin tottiksen hinkkaamista. Ja esineruutua, kohan muistaisin.

Maanantaina oli tokotreenit, joissa Stepsu sikaili ja karkaili ruutuun kesken seuraamisen :D Tars varmaan alkaa pitää sille vähän kuria.

Possusen kanssa ollaan tehty kuurina jäävien erotteluja ja seuruun juoksua. En tiedä meneekö ne tolla treenillä yhtään mihinkään, jäävien erotteluissa Possu ainakin tuntuu mokaavan ekan vaihdon lähes poikkeuksetta, tai siis, ekaks se tekee aina maahanmenon. Juoksusta on tulossa lähes seuruuta muistuttavaa, ja sitä ei paremmaks ehditäkkään saada. Jäävien erottelu sen sijaan pitäis saada kuntoon, sillä kun me kevyesti nollataan koko liike. Voi huoh. Ahdistaa tämä asia niin pirusti.

Eilenkin Possu teki tokoa, koska hinkkaanhinkkaanhinkkaan. Jäävien jälkeen sivulle palaamiset alkaa muistua mieleen, jee. Seuruukin näyttää välillä varsin mainiolta, ja Possu pystyy tekemään sitä jo suht pitkää pätkää. Suht pitkää tarkoittaa tässä riittävän pitkää alokasluokkaan :D Mun pitää vaan muistaa kävellä nopeasti, muuuten toi painaa niin paljon etten pääse eteenpäin ollenkaan.

Tänä aamuna sitten taas Stepsu teki tottista. Sen reagoiminen laukauksiin on tosi kammottava, se nyökkää pään alas, mutta jatkaa onneksi seuruuta. Ton paremmaks sitä tuskin saa, mutta hieman sitä harmittaa katsella. Se menee niin pahasti jumiin, että jos palkkaan sen laukauksen jälkeen se juoksee lelun kanssa kentältä. Jos vaan jatkan seuruuta se onnekkaasti jatkaa ja palautuu. Niin se onneksi menee kokeessakin. Huoh kun mulle tulee joskus tosi syyllinen olo kun pakotan Stefan tähän. Kyllä se siitä selviytyy, mutta jos se saisi päättää se ei kuuntelisi niitä laukauksia ollenkaan. Onneksi ne edes paikkiksessa on sille helpommat.

Tehtiin myös hyppyä, ja huomasin etten oo hypyttänyt sitä metrisellä kuin yhteen suuntaan - upsista. Kova homma oli saada se ensin hyppäämään takaisin päin, ja sitten vielä kapula suussa, mutta kyllähän me siinäkin onneksi onnistuttiin. Täytyy muistaa treenata tätäkin.

Samoin henkilöryhmää pitää muistaa treenata. En oo tehnyt sitä oikeestaan ikinä kun en koskaan muista. Ja sit kun oon tehnyt Stefa on ottanut hirveesti häiriöö ja se on ollut ihan perseestä. Nyt tehtiin yhden henkilön ryhmällä, ja Stefa paransi huomattavasti suoritustaan. Jes. Kyllä tääkin vielä tästä. Kun vaan muistaisin nää kaikki kaks miljardia liikkuvaa osaa jotka on otettava huomioon.

Possu teki taas samaa. Seuruun juoksua, jossa saatiin jo ihan kelvollistakin esiin. Sekä liikkeestä jääviä, jossa sain hyviä perusmuistutuksia tokosta. Korjauksista ei palkata, ja mun pitää Possulle osoittaa vähän selvemmin että oon pettynyt siihen. Stefalle riittää se pelkkä ohhoh, mutta Possu saattaa tarvita vähän teatraalisempaa pettymyksenosoitusta :D Toivottavasti se alkais ottaa tän asian vähän vakavammin, se kun erottaa ne kun keskittyy, mutta yleensä se roiskii vaan jotain, kun kyllä se palkka sieltä joka tapauksessa joskus tulee. Aaaa mulla on paniikki.

Ei kommentteja: