Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

lauantai 18. lokakuuta 2014

Die Antwoord: Baby's On Fire

Boom boom!

Tehtiin täsmäisku Maalahden tokokokeeseen Ilkka Stenille. Stepsun eka voittajan koe, Possulle toka alo-koe. Aloitan Possusta niin kaikille jää sitten lopuks hyvä mieli :D

Mulla on sellainen paha tapa, että jos kisakirjene mukana tulee osallistujalista, katon koiranetistä viereiset koirat. Toisen puolen koiralta oli edellisestä alokokeesta 198, toisen puolen koiralla nolla.. Joten päätin että se toinen varmaan lähtee ja syö Possun. Hyvät alkuodotukset!

Luoksepäästävyydessä Possu taas rakasti Ilkka Stenin yltympäriinsä. Ja omaa vuoroa odotellessa sahas istu-maahan-istu-maahan, lauloi ja sähläsi. Pitää opetella perusasennossa odottamista :D
Luoksepäästävyys 10

Paikkiksessa se epäilemäni koira lähti. Onneksi heti ohjaajan perään, niin ei tullut mitään sählinkiä. Kokeessa oli 13 koiraa, joista kaksi lähti paikkiksesta, kumpikin suoraan ohjaajan luo. Mä todella tykkään tästä, aiemmin rauhalliset alopaikkikset tuntui harvinaisilta!
Paikallamakuu 10

Yksilöliikkeisiin lähtiessä Possu oli ihan pähkinöinä! Sain sen perusasentoon, lähdettiin seuruuseen. Se vahingossa vähän ulahti. Ja sitten sillä alkoi raksuttaa, koska oon nyt puuttunut jokaiseen ääneen joka siitä on päässyt seuruussa. Se ulahti vähän kovempaa. Seuraavaksi se mölisi kuin palosireeni. Ja sitten se irtosi metrin päähän että lälläslää, SÄ ET SANO MITÄÄN VAIKKA PERSEILISIN KUINKA. NyyhQ.
Seuruu taluttimessa 7,5

Vapaana seuruu oli vielä parempi. Se huusi ja oli väljä. Kerran se jopa läks niin että meinas oikeesti häipyä, ja annoin lisäkäskyn.
Seuruu taluttimessa 7

Liikkeestä maahanmenoon se sentään keskittyi. Yks mölähdys kuului alussa. Loppu priimaa.
Liikkeestä maahanmeno 10

Luoksari oli ihana ja äänetön!
Luoksetulo 10

Liikkeestä seisomisessa meni maahan. Sanoin heti tuomarille että otan nolla ja nostin sen siitä seisomaan. Ilkka Sten sanoi "tästä tuli kyllä jo miinuspisteitä".
Liikkeestä seisominen 0

Estehyppyyn se meinas karata kun mentiin esteelle, mutta sain sen käskyllä takas. Hieno!
Estehyppy 10

Kokonaisvaikutukseen vaikutti toi mölähtely. Sten totesi "Mutta tämähän on se jodlaava tirolilainen matikkakoira!" Sehän se tosiaan :D
Kokonaisvaikutus 9

162 pistettä, ALO1, sijoitus 8/13

Uskomatonta mutta totta! Vaikka Possu perseili täysillä alusta loppuun, saatiin ykkönen! En käsitä. Nauratti. Minkä jälkeen muistin että edessä on satakakstoista kokeenomaista treeniä joissa kerron tolle miten EI käyttäydytä..

Ja sitten iloisempaan, eli STEFAAAAN! Voittaja oli kahdessa osassa, kiitos ihQ liikkuri <3> Ekassa kehässä istuminen, ruutu ja seuruu, tokassa loput.

Paikkiksessa meillä oli jännittäviä hetkiä kun yksi koira lähti (voittajassa?) heti ohjaajan perään. Ohjaaja palautti makaamaan, mistä se ryömi ihan viereisen koiran luo makaamaan? Hämmentävää.
Paikallamakuu 10

Liikkeestä istuminen oli hieno.
Liikkeestä istuminen 9

Ja sitten RUUTU! Se oli jotenkin pahassa paikassa, kun muut voittajan koirat ei löytäneet sitä lainkaan. Stepsu tuijotteli ihan eri suuntaan kun virittelin sitä, mutta totesin etten saa sitä tajuamaan ilman käsimerkkiä ja alistuneena totesin olevani valmis. Mun valmis-käskyllä se sitten bongasi oikean ruudun, jeejeejee! Juoksi ruutuun hitaasti, aattelin että pysähtyy ennen ruutua, mutta menikin loppuun asti! Sivullekutsuttaessa lisäkäsky kun meinasi juosta mun ohi, ja kun pysähdyin laitoin sen istumaan merkkikartioon -.- mistä johtuen sanoin siinäkin uuden käskyn, mutta tuomari ei ilmeisesti kuullut.
Ruutu 9

Seuruussa Stepsu ei tahtonut tehdä perusasentoja :D Onnekkaasti seuruukaavio oli tosi kiva, ja heti parin askeleen jälkeen otettiin käännökset paikallaan ja askeleet. Niillä sain Stepsun taas järkiinsä, sillä pysähdyttäessä siihen se ei ollut mennyt perusasentoon edes lisäkäskyillä.. (Sillä oli eilen rallytokotreenit Villen kanssa, syytän niitä.) Loppu oli kohtuullisat, keuli ja poikitti, mutta oli edes lähellä ja teki perusasentoja.
Seuraaminen 7

Luoksetulossa vaati kaksi maahankäskyä jättöön, ja valui vähän seisomisessa.
Luoksetulo 8

Estenoudossa paluu oli vähän hidas, irrotus hidas, loppuperusasento vajaa.
Estenouto 9

Metallinoudossa irrotus hidas, loppuperusasento vajaa. (Näitä pitää selvästi treenata kun ne aina toistuu :D )
Metallinouto 9

Tunnarissa haisteli suu auki, mutta ei ottanut väärää suuhun! Luovutus vino, loppuperusasento vino.
Tunnari 9

Kaukoissa mokasin itse, Stepu teki hyvin m-i-s-m-s asti, sitten ennakoi istumisen. Annoin olla, ja tehtiin loppuun. Sten sanoi, että jos oisin käskenyt takaisin seisomaan, olisi tullut 9, nyt piti tulkita ettei yhtä vaihto tehty.
Kauko-ohjaus 6

Ei hajuakaan mikä kokonaisvaikutuksessa mätti. Stepsuhan on vaisu kokeissa, mutta silti oikein mainio koetilanne-Stefaksi.
Kokonaisvaikutus 8

267 pistettä, VOI1, sijoitus 1/3

Olin niin pähkinöinä tosta ykkösestä, että makasin hallin nurkassa Stefa sylissäni kahden muun suorittavan koiran ajan, ja vaan ylistin koiraa kovaan ääneen kaikille! Tulikin sitten yllätyksenä, että Stefa oli ainoa tulokseen yltänyt. Pakko kehua PAWS:in kokeita, kun siellä on niin kivat palkinnot, saatiin tosi hieno grippiliina ja nahkapatukka palkinnoksi. Ja ISO pokaali :D Kun olin vienyt Stefan autoon toimitsija tuli sanomaan "hei, annettiin sulle vahingossa liian pieni pokaali, voitaisko vielä vaihtaa se suurempaan." No arvaa :D Ja, kun nyt kehun, siellä on myös sisävessa ja hyvä buffetti!

Ihan mainio päivä, mulla on mainioita koiria! Ja uskomatonta että lopulta alkaa näkyä se kaikki työ, mitä noiden kanssa oon tehnyt! Stefalla on viime kokeista KOLME PERÄKKÄISTÄ YKKÖSTÄ! Just how great is that!

Uskomatonta miten hyviä me ollaan!
Jälkikirjoitus: Koko Stefan kehän ajan meinasin vaan pillahtaa itkuun kun olin niin onnellinen. "Voi hitto, me ollaan oikeesti VOITTAJALUOKASSA! En ikinä uskonut että me päästäis tänne! Voi hitto, se LÖYSI RUUTUUN! Voi hitto, SE LÖYSI OMAN TUNNARIN!" Musta on tullut kamala itkupilli :I

Ei kommentteja: