Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

maanantai 16. helmikuuta 2015

Ultra Bra: Heikko valo

Välillä vähän treenipäivitystäkin.

Possun kanssa ollaan tehty nyt tosi paljon viestiä. Ollaan jopa vähän alettu hahmottaa potentiaalisia juoksutuspaikkoja, ja saatu sille vaihtelevia maastoja. Toki, tällä kelillä ne maastot vaihtelee sillai vähän umpihankee - reiteen asti umpihankee - polku. Mutta, kuitenkin.

Kesää kyllä jo odotetaan. Treenimatkat pysyvät varsin lyhyinä kun joko iskee laiskuus umpihangessa kahlatessa, tai sitten polku päättyy latuun ja on pakko tehdä lähetysasema siihen. Kyllä me viime treenissä jo puoli kilometriä saatiin, mutta sekin on vasta puolet tavoitematkasta. Onnekkaasti Possun luulisi kyllä juoksevan sen kilometrinkin sitten kun sen aika on, matka ei ole ollut sille mikään ongelma.

Lähetysten kanssahan me ollaan vähän säädetty, kun Possu ei ole vielä ihan perillä siitä milloin tehdään viestiä. Pääasiassa se tekee jo tosi hyviä lähtöjä, mutta joka treeniin osuu yleensä se yksi huonompi lähetys, tarvitsee kaksi käskyä tai avun. Pitäisi siis keskittyä niihin talvikeliin sopiviin lyhytharjoituksiinkin, ja vahvistaa lähettämistä ja homman rutiinia.

Odottelut lähetysten väleissä alkaa sujua, ei olla niitä juuri tehty kun pelkään että Possunen jäätyy :D Mutta kyllä se hyvin odottelee sitten kun sen odottelemaan laittaa. Lähetyspaikalle seuruu sujuu myös. (Ainakin mun päässäni, eikä Villekään oo myöntänyt etteikö se onnistuisi.)

No mutta, se viestistä, mietitään myös tokoa! Hyväksyin nyt sen tosiasian että Stefa ei enää voittajassa käy. Niinpä ollaan tehty evl-juttuja, ja valmistaudutaan siihen kuukauden päästä olevaan kokeeseen.. Joka ei todennäköisesti mene kovin putkeen, mutta tahdon sinne kuitenkin mennä :D

Paikallaolot evl-tasoisesti alkaa olla hallussa. Stefa ei pääasiassa reagoi muiden käskytykseen, ja liikkurilla tehtäessä se katsoo liikkurista että okei, se on nyt kohdalla, nyt tulee oma käsky. Istumiset on onnistuneet hyvin, mitä nyt yhdessä treenissä saatiin esiin se maahan valahtaminen, kun tehtiin 3-minuuttista istumista. Sopivasti se valahti maahan heti kahden minuutin jälkeen, joten näitä pidempiä on tehtävä ettei se opi laskemaan.

Seuraaminen Stefalla nyt on mitä on. Joskus rumaa, joskus väljää, joskus edistää. Tässä on työtä jäljellä tosi paljon. Käännökset juoksussa ja hitaassa käynnissä kuitenkin onnistuvat, ovat varmaan ne parhaiten hallussa olevat asiat :D

Z onnistuu myös. Stefa erottelee käskyt hyvin, ja tekee vaihdot riittävän nopeasti. Seuruu tässäkin kusee, mutta kuten sanoin, sitä on treenattava.

Luoksetulohan on sama kuin voittajassa. Siihen meillä on pettämätön taktiikka: Ei treenata sitä ikinä, ja sitten vaan huudan käskyt kokeessa tosi lujaa. Pitäis ehkä alkaa treenata tätä :D

Ruutuun tulee lisänä merkki. Merkkiä ollaan vahvistettu, ja ollaan jopa saatu se toimimaan ruudun läheisyydessä. Tosi paljon tätä pitää vielä tehdä, koska kun Stefalle näyttää ensin ruudun ja sitten merkin, se menisi mieluusti ruudulle. Ollaan päästy jo siihenkin ettei Stefa välttämättä mene ruutuun kun merkkiä on jo vahvistettu liikaa :D Se tasapaino, tasapaino..

Ohjattu on vähän vastaava sotku kuin ruutukin. Merkki sujuu ylimitoitetulla häiriöllä, jos viskon kapulat parin metrin päähän tai kaveri houkuttelee lelulla siinä vieressä. Kun otetaan kokeenomainen alku, asiat vaikeutuvat. Siinäkin ollaan kuitenkin saatu hyviä suorituksia, ja merkkiä on vaan vahvistettava. Ja vahvistettava. Suunnat ja itse nouto on kyllä sujuneet, vaikka ollaankin tehty niitä paljon vähemmän.

Hyppynouto sujuu, totta kai. Pitänee vaan opettaa Stefalle suora luovutus, irrottaminen ja sivulle suoraan siirtyminen :D

Tunnari on saatu taas haltuun parilla tappotreenillä. Olin ihan angstviils tän liikkeen kanssa, mutta kaveri pisti mut treenaamaan sen vaikeudesta huolimatta. Onneks pisti, en tykkää itse tehdä sataa miljoonaa toistoa jotka eivät tunnu vievän mihinkään, mutta seuraavassa treenissähän se tunnari oli sitten jo kunnossa kun kerran tän vänkäämisen vaan teki. Toivotaan että tää kantaa myös kokeessa, nyt oon ainakin voinut heitellä Stefalle palloa innostukseksi ennen tunnaria, ottaa sen suoraan häkistä räjähtämisinnoissaan tekemään sitä, ja on silti toiminut!

Kaukot nyt on mitä on. Toimiihan ne viidestätoistakin metristä, mutta istumiset on pääasiassa vajaita. Seisomisen kotkamaisuus ei ole mua haitannut. Täytyy työstää..

Hirmu outo ajatus että me voitais Stefan kanssa mennä jo evl:ään :D Eihän mulla tietenkään mitään ykköstavoitteita vielä ole, mutta tahdon mennä kokeilemaan miten tää sujuu käytännössä. Sit kuitenkin itken kun ei tuu ykköstä.

Possuhan menee samassa rytäkässä jo avoon :D Se ei oo myöskään valmis. Paikkis nyt sujuu, totta kai. Seuruu kaipaa yhä parannettavaa, jäävät sujuu teoriassa ja luoksetuloa ei olla tehty oikein yhtään. Kiertämään oon koittanut sitä hädissäni opettaa että saatais tehtyä niitä stoppeja siinä :D Nouto on kokoamista vaille valmis, kaukot kyllä sujuisivat, mutta tahdon tekniikan puhtaammaksi. Ja hyppy nyt on helppo.

2 kommenttia:

Minttu Mantere kirjoitti...

Mutta Saara!!! Sullahan on kuukausi aikaa, niin siinähän kerkee vaikka ja mitä 😄😄 vai....

Takku kirjoitti...

Totta kai :D Siihen mä vähän niin kuin luotankin..