Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

torstai 3. joulukuuta 2015

Muse: Psycho

Tiivistys viimeiseltä kuukaudelta.

Possu kävi luonnetestissä. Siitä video tässä. Heti luonnetestin jälkeen jaksoinkin aiheesta avautua, enää en :D Totean vaan että vaikka katson arvosteluohje toisessa kädessä tätä videota uudelleen en saa näitä pisteitä samoiksi joihin tuomarit päätyivät. Mutta sitä sattuu. Läpi kuitenkin.

Olkkaritunnaria
Possu oli testissä oikein oma itsensä, reagoi nopeasti ja voimakkaasti, ja palautui myös nopeasti. Seinässä sen reaktio oli paljon voimakkaampi kuin olisin kuvitellut, ja se ei myöskään ihan heti siitä palautunut. Siitä seurauksena myös reagoinnit laukauksiin, jotka olivat normaalitilannetta vahvemmat.

Pisteet tässä:

Toimintakyky +1b kohtuullisen pieni
Terävyys +1b koira joka ei osoita lainkaan terävyyttä
Puolustushalu +1 pieni
Taisteluhalu +3 suuri
Hermorakenne +1b hermostunein pyrkimyksin
Temperamentti +1 erittäin vilkas
Kovuus +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauskokematon ++
hyväksytty, 150 pistettäMikään ei sentään mennyt miinukselle! Eikä noi nyt ihan päin helvettiäkään ole. Mutta onpahan video jonka voi jokainen katsoa ja tehdä omat toteamuksensa.
Ja mitäs sitten. Niin, sitten me treenattiin viestiä. Ihan hulluna, kaikenlaisia ohituksia. Olin ihan jeejee, Possu kiskoo itelleen tällä menolla tulokset peräkkäisinä viikonloppuina! Ja sit muutamaa päivää ennen Jokelan koetta alkoi Stefa yskiä. Saman päivän iltana Possu, ja seuraavana aamuna Muffinssi. Sepä siitä sitten. Se myös tokotreeneistä, joihin olin löytänyt pitkästä aikaa uuden palon ilmoitettuani koirat omaan kokeeseen tälle kuulle. Että näin, ollaan sitten sairaslomailtu vaan. Järjestettiin se Lapuan koe sitten viidelle muulle koiralle, joista sentään yksi paikallisia harrastajia :) Ja kannatti järjestää, saatiin yksi uusi käyttövaliokin!
Eka ralli pitkän levon jälkeen
Koirat on nyt alkaneet toipua yskästä sen verran että olen uskaltanut viedä niitä lenkille, ja tänään tehtiin jo ekat tokotreenitkin. Ne oli NIIN HYVIÄ. Taas näitä hetkiä kun tajuaa treenaavansa liikaa, kun koirat paranevat tauoilla.

Se jopa löysi kapulat vaikkei ne ihmissilmäänkään erotu.
Stefa jopa osas sen uuden kiertonoutohässäkän. Asettelin kaikki tilpehöörit ja nostin noutokapulat ja komensin kiertämään. Ja sehän kiersi! Pysäyttelin sitä kierron jälkeen ja tein sen jälkeen pelkkää kiertoa - se ei ennakoinut! Tein noutoja ja hyppyjä ja sehän osasi nekin :D Kummatkin! Ennen tätä taukoa se on osannut vain yhden niistä per treeni. Ja siinä ahnehtiessani otin siihen ne suunnatkin mukaan ja sehän osasi nekin. Hohoo, Stefanovitz on itsekseen ne opetellut! Se katala otus!

Possu teki myös kaikenlaista, ja oli oikein taitava. Osasi mm ohjatun noudon, jossa sille on aiemmin vasen kapula ollut harvinaisen vaikea. Ja ruudun lopun, jossa se on aiemmin lähtenyt seuruuseen ennen aikojaan tai sitten ei ollenkaan.

Mitäs tässä kun on fiksuja koiria. Sitten kun vielä saisi treenattua niitä ennen koetta sillai järkevästi, että ne osaisivat vielä sielläkin jotain :D

Vielä menee viikko että päästään ryhmätreeneihin mukaan. Sitten pari päivää hurjasti hallilla treenailua, jotta saadaan koirat tutustumaan koepaikkaansa.

Ps. Ilmoitin Stefan agilitykurssille tammikuusta eteenpäin. Hähä.

Ei kommentteja: