Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

maanantai 25. tammikuuta 2016

Portal: Still Alive Credits Song

A photo posted by Saara Takku (@takkuisa) on


Eilen oli ekat tokotreenit pariin viikkoon. Pelattiin varman päälle täilääkityksen kanssa ettei tuu sanomista.

Menin hallille rehellisesti sanottuna ihan pihalla, suunnittelematta mitään. Ja siellä, seistessäni laidalla sain jonkinlaisen tokovalaistuksen, pitkästä aikaa.

  • Mun koirille ei ole opetettu siirtymisiä kehään ja kehästä pois. Ne saa vapaasti jolkotella jossain lähellä kun otan ne häkistä ja vien kentälle. Tähän on tultava muutos, jatkossa häkistä kentälle ja kentältä häkille siirrytään samalla "tähän" -komennolla jota käytän kokeissa.
  • Mun koirani ei osaa ihan perusasioita. Tajusin taukoviikolla että jos sanon "sivu" koirat vaan tuijottaa mua hölmönä. Joten lähdetään liikkeelle perusasioista. Ei sormien napsuttelua, reiden taputtelua, pään kääntämistä, olkapään liikettä. Vieroitetaan minut kroppa-avuista. Pitkästä aikaa videoidessani kokeita ja koetreenejä totesin näyttäväni ihan Quasimodolta seistessäni vänkyrässä koiran ylle kumartuneena. 
  • Samaten se seuruu hoidetaan kuntoon NYT. En voi aina siirtää sitä. NYT. Ei hajuakaan miten, mutta aloitetaan siitä perusasennosta.
  • Enemmän kokeenomaisia, ja puuttumista perseilyihin. Possulla ensimmäisestä äänestä pois kentältä. Stefalla voisin alkaa tehdä vastaavaa sen "aivopieruille" ei sille kun se joka kokeessa nollaa jonkun liikkeen ihan summa mutikassa. Sille pitäisi tietysti kertoa ettei se ole ihan soveliasta.
Siinä nämä pääasiat joita lähdin toteuttamaan eilen. Kumpikin tajusi tosi nopeasti noi siirtymät kun kummallakin kierroksella ne vaadin. Huomaa taas että ihan omasta tyhmyydestä ollut kiinni. Sama juttu tossa perusasentoon siirtymisessä. Possu tajus tosi nopeasti homman nimen kun seisoin vaan jäykkänä ja hoin sivua. Stefalla meni pidempään, ja se ei selvästi edes tiedä oikeaa paikkaa kovin hyvin, vaan on vinona ja edessä. Näitä paljon lisää.

A photo posted by Saara Takku (@takkuisa) on

Possun kanssa tehtiin sitten tota kokeenomaista huutoon puuttuen. Tehtiin kolme liikettä, jäävät/L, luoksetulo ja ruutu. Ekalla kierroksella se perseili hurjasti, mutta ei huutanut. Korjasin sen tekemät virheet tyynesti ja jatkettiin eteenpäin. Ruudun jälkeen laitoin sen makuulle odottelemaan "tuomarinpuhuttelun" ajaksi, ja sitten tuli haukotus - varrella. Karvoista häkkiin. Odotin hetken ja uusi kierros. Nyt loppui kaikki muukin tyhmäily, Possu teki kaikki liikkeet taitavasti eikä tarvinnut korjailla. Tuomarinpuhuttelussa se päätti taas vähän koittaa, että en mä varmaan jaksa puuttua enää ääniin kun kaikki liikkeet on tehty. Väärin, koira pois kentältä. Kolmannella kerralla liikkeet sujuivat ihan kohtuullisesti, ja pidin sitä tuomarinpuhuttelussa oikein pitkään. EI TULLUT ÄÄNTÄ! Siitä tähän -käskyllä häkille ja palkka. Vähänkö mahtavaa :D Pikku-Possu osaa olla hiljaa jos sille sanoo että nyt hiljaa. Woohoo! 

Seuraavana nostetaan panoksia ja tehdään vaikka vaan kaksi kokeenomaista liikettä, mutta naureskelevalla liikkurilla ja kannustavalla yleisöllä. Annetaan Possulle mahdollisuus esiintyä. Haha. Olen niin julma.

Ps. Tulokset Stefan silmän patista tuli. Ei ole syöpä! Angstaaminen loppukoon! 

Ei kommentteja: