Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

maanantai 7. maaliskuuta 2016

David Bowie: Magic Dance

Stefa täytti viime viikolla kahdeksan. Sen mielestä se oli tosi surullista, vaikka saikin maksalaatikkoa.
A photo posted by Saara Takku (@takkuisa) onEilen oltiin koirien kanssa tokokokeessa. Meni ihan kohtuullisesti, vaikka ykkösiä vaille jäätiinkin ihan kirkkaasti :D
Stefan koe alkoi heti aamusta. Paikallaistuminen meni hyvin, kerran oli liikuttanut tassuaan.
Paikallaistuminen 9,5
Makuulle käskettäessä meni viereisen käskyllä maahan. Luokse tullessa tuli TOSI vinoon, 90 astetta vinoon :D Se teki eteentulon mun sivulle.
Paikallamakuu 7
Eka kehä alkoi luoksetulolla. Pysäytykset valui normaalin verran, loppuasento taas ruma eteentulon ja sivulletulon risteytys.
Luoksetulo 8,5
Seuruussa Stefa oli kohtuullinen. Edisti ja piippasi ja poikitti, mutta kohtuullinen :D Pysyi ihan kohtuullisesti hanskassa kuitenkin. Yksi lisäkäsky ja loppu-pa jäi tekemättä.
Seuruu 6
Tää oli HIENO. Pakko toki myöntää että treenataan tossa hallissa paljon, edellisenä iltana viimeks, joten eteenlähetyksiä on siellä tullut tehtyä. Silti hieno. Lopun seuruu taas(aina) ruma.
Ruutu 9,5
Ohjatussa kaatui merkki kun Stefa meni ihan sen päälle seisomaan ja lähti lujaa. Teki liian ison kaaren vasemmalle mutta korjasi kapulalle. Vino luovutus ja perusasento, puri kapulaa.
Ohjattu 7
Zetassa ruma seuruu, asennot oikein. Ekan kehän vika liike.
Z 7,5
Toka kehä alkoi kaukoilla. Teki mieli hurrata pisteille, huraa, lopulta joku joka arvostaa Stefan kaukoja eikä ota pistettä per istuminen kun se on niin matala! Se on AINA matala! Katsokaa tota synttäriposeeraustakin! Sen viereen palatessani teki vähän rauhoittelevia eleitä.
Kaukot 9,5
Tunnarissa Stefa juoksi ruudun eteenmenopalkalle :D Kun senhän oli tietty pitänyt jäädä sinne kun pysäytin sen ennen. Takaisintullessa nappas vaan jonkun.
Tunnari 0
Kiertonouto varmaan helpompi katsoa videolta.. Ei lähtenyt kiertämään, käytin sata käskyä ja nollasin jo siinä että sein sen kiertämään. Pysäytin liian aikaisin, hyvä makaamaan pysäytys kuitenkin. Ja sitten se nouti vasemman, vaikka huidoin oikealle. Oli vaan päättänyt että EI, ON NOUDETTAVA VASEN! Eikä hypännyt. Ei se oo muutenkaan hypännyt koska sen mielestä on kamalaa hypätä mua kohti.
Kiertonouto 0

Oon tosi tyytyväinen kokonaisuuteen. Nään nyt ihan selkeesti mitä pitää treenata. Esimerkkejä: palkkaan aina itse kierrosta, voisin joskus jättää lelun kiertokartion taa ylläriksi. Ne iänikuiset luoksetulojen ja noutojen loput. Ja se seuruu. Ja tunnarissa ittensä hillitseminen..

204,5 pistettä, EVL3 5/7

Ja sitten Possun koe.

Paikallamakuussa jätin sen vinoon.
Paikallamakuu 9
Eka kehä alkoi metallinoudolla. Possu on pitänyt kapulaa huonosti ja usein pudottelee hypätessä. Nyt se otti kohtuuhyvin kiinni, mutta pudotti sitten kuitenkin, eikä millään meinannut saada nostettua sitä mun jalkaterien välistä..
Metallinouto 5
Siirtymisessä meinas tulla ääni! Mutta uskoipa kun sanoin. Luoksetulossa huono stoppi.
Luoksetulo 9
Ruutu oli vähän nolo. En jotenkin saanut sitä bongaamaan vaikka koitin viritellä. Ja sit se teki merkin. Lisäkäskyllä sain ruutuun, mutta maahan mennessä tassu humahti ulos.
Ruutu 0
Jäävissä asennot oikein! Oisko lähtenyt piste seuruusta vai päänpyörittelystä vai mistä. Ekan kehän vika liike.
Jäävät 9
Toka kehä alkoi seuruulla. Ihan kiltti seuruu, ei laulanut, yhden kerran haukotteli varrella. Pari vinoa perusasetoa. Seuruussa karkasi tosi taakse. Kontakti siltä putoili IHAN LIIKAA. Ärsytti, Possu pitää yleensä hyvin kontaktin. MUTTA. Se ei hyppinyt varmaan ollenkaan.
Seuruu 8
Ohjatussa Possu vaan päätti hakea oikean. Annoin aika voimakkaat lisäkäskyt saadakseni sen vasemmalle :D
Ohjattu 6
Tunnari käytiin eilen illalla treenimässä tässä hallissa ja meni ihan ok. Nyt sitten vaan totes että "jahas kapulat loppu otan tämän" tarkastamatta rivin toista päätä.
Tunnari 0
Kaukot oli ihan kamalat. Ne on yleensäkin. Varsinkin seisomisissa humahtaa eteenpäin. Ja lonkallekin valahti, makaronisika.
Kaukot 5

Kokonaisvaikutus 9

Possulla vähän pää pyöri koko kehän ajan, mutta se ei sikaillut mitään, ei laulanut nuottiakaan, ei pomppinut seuruussa. On tää selkeestä suunta siihen että koira tekis mun kanssani kehässä.
176 pistettä VOI0 2/4

Sitten enää ootellaan Possun kiimaa. Josko se alkais huomenna.
A photo posted by Saara Takku (@takkuisa) on


Ei kommentteja: