Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

sunnuntai 5. elokuuta 2007

Elonäyttely, Turku

Eli sieltä nyt tulossa. Ihan okei meni, vaikka kasvattaja uhkasi, että pohjoismaalaiset harvemmin austraalian geeleistä tykkää. Uroksista tykkäsi Nemin kaltaisista, mutta Nemi olikin sitten liian urosmainen narttu, oletan? Junnuissa siis mentiin, EH ja kolmas sija.
Maija Ånestad, Norja
"Erittäin hyvä tyyppi. Vahva, mutta vielä narttumainen pää ja ilme. Hyvin kulmautunut edestä. Liian vaakasuora lantio. Voisi olla aavistuksen paremmin kulmautunut takaa. Hyvä luusto. Liikkuu rodunomaisesti."
Ei tuon enempää tekstiä. Mutta ihan tyytyväinen olen, tosin tuo "vahva, mutta vielä narttumainen pää ja ilme" häiritsi. Nemihän on narttu? Mitä pahaa siis on narttumaisessa ilmeessä?
Ja rahaa taas kului, otin uuden näyttelyhihnan(kolmannen), jos tämä nyt olisi parempilaatuinen kuin kaksi edellistä. Ihastuin myös bordercollie -aiheiseen ovimattoon, uskomattoman kaunis mutten olisi raaskinnut sitä oven eteen laittaa. Myös ensi vuoden bortsukalenterit kiinnostivat, ja keskustelinkin pitkät pätkät myyjän kanssa(englanniksi, iik), mutta totesin, että äiti ostanee minulle kalenterin joululahjaksi, varmaan bortsuaiheisen kuten viimekin vuonna. Ja bortsuhihakuvat ihastuttivat, totesin vaan että nekin ovat minun kohdallani ihan turhia :)
Ja koulutukseen, ei olla nyt oikein edetty, kun maksakakut loppuivat enkä ole viitsinyt leipoa uusia.. Pitänee ryhdistäytyä. Töissä olen nyt käynyt tämän viikon, ja jatkuvat ensi viikon keskiviikkoon, että senkään takia ei olisi millään viitsinyt, kun töiden jälkeen teki mieli vaan nukkua. Pitää kuitenkin järjestää hommat nyt johonkin järjestykseen, kun torstaina alkaa lukio ja netistä katsoin ekan jakson lukujärjestyksen -> kaikki päivät kahdeksasta neljään. Siinä saattaa väsyttää, kun pitkän matikan kanssa pakertaa ja koirakin pitää toki muistaa.
Se näillä näkymin, palaillaan astiastolle.

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

"vahva, mutta vielä narttumainen pää ja ilme" tuomari tarkoittanee sitä, että siitä huolimatta että pää on vahva, se on narttumainen. Jos siis olisi yhtään vahvempi, ei olisi enää narttumainen.

Miten treenisuunnitelmat ja treenit ovat edistyneet?