Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Danny: Räystäät tippuu

Räystäät jos tippuu yllä pään
Voit olla aivan varma räystään alle jään
Enkä pääse pois
Auts
Jos räystäs on tippumaisillaan joudun sairaalaan..

Jokainen ihminen joka on viettänyt kanssani kevätaikaa on varmasti kuullut mun laulavan tätä laulua joskus. Ehkä paras laulu ikinä! Koska piru vie, jos räystäs tippuu päähän niin onhan se hieno elämänasenne olla välittämättä siitä! Tai nähdä siinä pelkkää onnekkuutta, kuten Danny. Voihan siinä saada vaikka aivotärähdyksen. Ihme äijä.

Ai joo, mun piti puhua jostain muustakin. Kuten Stefasta. Tai pikemminkin mun treenimasennuksestani. Joka on ehkä voitettu? Päätin katsoa asioita realistisesti, tai mahdollisesti erittäin negatiivisesti. Ilmoitin mejään että ei olla tulossa. Ja ilmoitin Ikaalisiin että tullaan vaikka kieltäisitte. Sanoivat että ollaan ekalla varasijalla, että meidän pitäis malttaa. No, koitetaan sitten.

Ja sitten lähdin treenaamaan. Stefan seuraaminen alkaa jo näyttää siltä miltä seuraamisen pitäisi näyttää! Melkoista. Kaukot toimivat lähietäisyydeltä niin hyvin, että seuraavaksi lisätään matkaa. Jäävät ovat tasoa avo. Paikkikseen on suunnitelma jolla koira oppii odottamaan täsmällisesti kuin kynnysmatto. Ja luoksetulon pysäytyksiä koira ennakoi jo niin hirveästi että kiitän onneani ettei olla vielä avossa, niin ei tartte sotkea niitä luoksetuloon.

Ulkona on kuraista. Stefasta tulee kokoruskea kun siellä jotain yritetään treenata. Näen ystävän, kylpyviittaa tuo hän!

Ei kommentteja: