Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

tiistai 2. lokakuuta 2007

Ongelmia julkaisussa

Eilen kirjoittamani teksti ei millään tule näkyviin, en tiedä syytä.. Noh, kirjoitan tämän päivän koulutuksista nyt sitten uutta asiaa.
Eli tänään oli oikein reenit, ja porukka oli kaksinkertaistunut! Koirien pääluku oli huimat 14, toivotaan etteivät uudet lähde lätkimään todettuaan ettei koirien koulutus olekaan mitään sormien napsauttelua, kuten ainakin edelliset taisivat luulla.
En yksinkertaisesti ymmärrä, mikä on vialla, mutta Nemi ei yksinkertaisesti jaksa keskittyä minuun kentällä. Ennen olen saanut koiran huomion pyytämällä kentälläkin, ja pentukurssilla(aikoinaan) tuo oikein loisti, suurleirilläkään ei muista aiheutunut mitenkään erítyisen paljon häiriötä, mutta nyt tuon kerhon alettua täytyy jopka tunti aloittaa alusta. Aina kentälle saavuttaessa tuo alkaa häslätä ja minun kuuntelemiseni lakkaa siihen pisteeseen, MISSÄ VOI OLLA SYY?? Ei kai sillä taas ole joku ikä? 17kk..
Aluksi otettiin taas ohituksia, koira ei kuunnellut yhtään, mutta meni vähän paremmin(mielestäni) kuin viime kerroilla. Sitten jaettiin ryhmä kahtia, ja aletaan nyt tulevaisuudessakin mennä kahdessa ryhmässä, ja minä ja Nemi mentiin "tavoitteellisiin" parempien ryhmäksi en sitä voi sanoa, kun sinne kerran päädyimme :) Ensin otettiin seuraamista, alkuun koira ei kuunnellut yhtään, mutkittelin ja tein lyhyitä pätkiä, palkkasin vain kontaktista. Kohta jo koira alkoikin kuunnella ja meni jo lähes yhtä hyvin kuin kotipihassa :) Sitten otettiin hieman paikallaoloa, jossa on ollut ongelmana, että Nemi ennakoi luoksetulon. Otin lyhyellä matkalla, palkkasin suorasta maahanmenosta ja palatessani koiran viereen palkkasin maahan ja vapautin, en vaatinut lainkaan perusasentoa. Parin toiston jälkeen koira alkoi jo ymmärtää, vinoista ja lonkka-asennoista tuli koiraa nosteltua turhan usein, mutta pari viimeistä toistoa olivat jo täydellisiä. Sitten otettiin kaksi luoksetuloa. Nemi pysyi hyvin paikallaan, ensimmäisessä juoksi vähän innottomasti ja olisi mennyt ohi moikkaamaan suursnautseria :) Toisessa toistossa ennakoi, eii.. mutta en puuttunut siihen vaan innostin koiran hyvään vauhtiin ja palkkasin. Nyt kotona täytyy harjoitella, että lopettaa tuon ennakoinnin. Pelkkää paikallaoloa siis. Loppuun seurailtiin vielä pari lyhyttä pätkää ja koira meni jo tosi upeasti siinä vaiheessa, ikävä kyllä ei ihan kotipihatasoa.

1 kommentti:

jenni kirjoitti...

ihana... te ootte pärjänny todella hyvin. katselin niitä koiratanssin tuloksii ♥