Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

tiistai 22. heinäkuuta 2008

Temppuilua

Hyi pahaa minua, opetin koiralleni temppuja:S No, en pystynyt enää hillitsemään itseäni, kun se on niin upea ja oppivainen.. Ehkä kuitenkin alan kohta ottaa ihan alkeellista tottista. Vaikkei pitänyt..

Hampaat vaihtuvat parhaillaan. Joten pureskelu on mukavaa, silti tuntuu että se pureskelee yllättävän vähän, tai sitten pureskelu vaan kohdistuu luihin ja siankorviin. Myös vähän pässinpäisyyttä ilmenee jo, eli minun sanani ei enää olekkaan laki:S Aika traagista, en olekaan jumala. Aloin melkein itsekin jo uskoa siihen. No, ihan vakavissaan, ei se minua uhmaa. Joskus vaan on aivan korvaton, ja välillä unohtaa pihan rajat jotka oli jo niin hyvin oppinut:S Pitänee kertailla..

Tuo on joutunut jo aika raa'an lenkityksen kohteeksi, kun otettiin äidin kanssa vähän pidempi lenkki ja mentiin aika nopeaa vauhtia.. Väsymystä ei näyttänyt missään vaiheessa, mutta yön kyllä nukkui tosi hyvin.

Ja tosiaan, olen opettanut sille nyt omaksi ja sen iloksi gimme five ja kuole -temput, kun sen kanssa on niin mukava puuhailla aivotyötä..

Ei kommentteja: