Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Cyndi Lauper: Girls Just Wanna Have Fun

Tänään oltiin kisoissa. Ja voi että.. Rood meni niin ihmeellisesti, että puolet ajasta kehässä olin purskahtaa nauruun :D Kolmostulos, 111 pistettä ja hyvä mieli. Olen positiivisesti yllättynyt, että itse otin rennosti ja jännittämättä, vaikka teinkin vähän hölmösti kaiken.. Tuomari oli tosi rento ja mukava, joten siitä varmaan johtui etten jännittänyt.

Luoksepäästävyys 10 Noh, ei oltais ansaittu kymppiä. Tuomari kun kumartui katsomaan koiraa Rood heitti mahalleen ja oli ihan rakastunut koko äijään. Tuomari oli jostain syystä kivointa ikinä, yleensä Rood on hieman pidättyväinen vieraita miehiä kohtaan(koska he yleensä kumartuvat koiran päälle puhumaan matalalla äänellä, toisin kuin tuomari). Mutta ollaan onnellisia, että saatiin täydet pisteet.

Paikalla makaaminen 0 Luotan Roodin paikallamakuuseen niin paljon, että tämä oli vähän pettymys, vaikken tapahtumahetkellä voinutkaan kuin nauraa. Mikä auttaakin todella paljon, kun koiraa ehkä pitäisi torua nauramisen sijaan, mutta ajattelin että ei kai sillä mitään väliä, torutaan treeneissä sitten. Maahan meni vasta toisella käskyllä, ei ilmeisesti kuullut ensimmäistä. Jonkun aikaa nätisti maattuaan Rood nousi istumaan ja lähti kävelemään luokseni. Olin pudottaa silmät päästäni, tätä en ollut odottanut. Parin metrin päässä Rood katsoi minua vähän hitaasti ja tajusi etten taida olla kovin tyytyväinen, ja päätti että tekee paikallaolon loppuun.. Joten loppuajan Rood istui esimerkillisesti paikallaan muutaman metrin päässä minusta. Olin revetä nauruun kun se oli niin itsetyytyväisen näköinen keskellä paikkaa istuessaan, ja viereinen ohjaajakin tirskahti, kun Rood oli jotenkin niin huvittava :D Nollille siis.

Seuraaminen kytkettynä 8 Rood lähti alun vähän haahuillen, ja itsekin kävelin paljon tavanomaista hitaammin, jostain syystä. Tuomari mainitsi, etten ollut lainkaan antanut seuraamiskäskyä alussa, ilmankos koira meni hassusti :D Nolo minä :P Ei näinkään ole ennen käynyt. Yllättävän hyvin siihen nähden, ettei saanut käskyä, siis.

Seuraaminen taluttimetta 9 Nyt annoin käskynkin, ja meni hienosti, lukuun ottamatta kävelyäni joka oli jotenkin tavanomaista hitaanpaa. Täyskäännöksen sössin itse täydellisesti ja sekoitin koiran, siitä pistemenetys.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0 Tämä on meidän vahva liike, olen todella ylpeä Roodin maahanmenosta. Seuraamisten jälkeen osasin kävellä jo hyvin, annoin maahan -käskyn ja jatkoin matkaa taakseni vilkaisematta, koska Roodhan jää, luotan siihen. Käännyin ympäri, ja se seisoi. Taas nauratti, koska liikkeestä seisominen on hermostuttanut minua todella paljon, koska Rood menee aina siinäkin maahan :D Siksi olen viime aikoina harjoitellut vain seisomista, ja sehän näkyy.

Luoksetulo 7 Lähti ekalla käskyllä, mistä olen tyytyväinen, mutta ei tullut heti sivulle vaan kävi haistamassa maata takanani. Kävi parille muullekkin koiralle, joten siinä oli varmaan jotain tosi jännää.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10 Ei mennyt maahan :D

Estehyppy 0 Ehkä kaikkein hauskinta :D Este oli paljon matalampi kuin se, jolla kotona olemme harjoitelleet, joten Rood ei ihan ottanut sitä vakavasti :D Olin taas itsevarma, tämä oli helppo, komensin koiran hyppäämään. Ja sehän hyppäsi. Ennen kuin käskin pysähtymään Rood oli kuitenkin jo hypännyt esteen yli ja palannut luokseni valmiinaa hyppäämään uudelleen.. Tässä vaiheessa nauroin jo ääneen. Näinkään ikinä käynyt, mutta kerta se on ensimmäinenkin.

Kokonaisvaikutus 8 Kontakti oli varmaan vähän tavallista huonompi, donno.

Kokonaispistemäärä 111, 3. palkinto, sijoitus 9/9.

Hehheh, tämä on sitä niinsanottua kokemusta. Mutta olikin hyvää kokemusta, koska totesin ettei se koe olekaan yhtään niin pelottava kuin mitä luulin :D Täytyy katsoa heti seuraava koe ja ilmoittautua, nyt kun toivon mukaan osaan itse jo toimia oikein, ja esimerkiksi leikittää koiraa ennen kehää, mitä en tehnyt, ja siksi vietti oli seuraamisessa niin huono. Palkkaamattomuus ei onneksi haitannut Roodia yhtään, se oli mukava huomata. Tyytyväisin lienen silti itseeni, koska en jännittänyt enkä harmistunut tuloksesta, aivan päinvastaista mitä kuvittelin suhtautuvani.

Mutta voi että kun meillä olikin hauskaa :D

1 kommentti:

Tiia kirjoitti...

Tärkeintähän on se että ohjaajalla ja koiralla on hauskaa. :) Tosi kiva myös ettei sitä haitannut palkattomuus. Suurinosa sun mokia ja puolet Roodin. ;) On se kisatilanne ja uudet koirat sen verran eri ainakin paikkamakuussa.