Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

lauantai 2. tammikuuta 2016

Ghost: Cirice




Kauhulla odottamani tavoitepostaus tulee vähän viiveellä. Ei ole oikein inspiroinut väkertää sitä. Viime vuoden tavoitteiden läpikäynti:

Tavoitteet 2015

Stefa
Toko
FIN TVA. Kiva ois päästä myös ulkomaille kokeisiin, muttei varmaan tänä vuonna vielä ehditä. Kesän sääntömuutos vähän jänskättää ja saattaa meitä hidastaa. Merkitön EVL-ruutu kun tuntuu mahdottomuudelta!
Ei. Käytiin 11 tokokoetta tänä vuonna. Eikä yhtään ykköstulosta. Meitä hidasti ihan vanhatkin säännöt, meidän koesuoritus ei vain toimi.

PK 
HK3 ykköstuloksella. Ja josko mentäis niihin jälkikokeisiinkin!
Ei. Ei edes HK2:sta. Käytiin kahdessa hakukokeessa kesän aikana. Muistaakseni. Kahden kanssa oli epäonnea eikä päästy edes osallistumaan, toinen pahan korvatulehduksen, ja toinen jalkavamman takia. Toisesta näistä saatiin kyllä merkintä KoiraNettiin, mystisellä tavalla. Eipä se tosin olisi asiaa muuttanutkaan, ei Stefa pääse niistä esteistä yli, joten ei sen ole mahdollista saada tulosta.

Rallytokossa Stefa ja Ville kävivät kuusi koetta saaden kaikista tulokset, sekä koulutustunnukset RTK1 ja RTK2. Ainakin joku meidän taloudessa osaa kouluttaa koiria.




Possu
Toko
TK1, TK2. Ehkä jopa VOI1. Possu menee tänä vuonna toko SM:iin, AVOssa. Sen vannon :D
TK1 ja TK2 saatiin. Voittajaluokan kokeessakin käytiin, mutta mokattiin pari liikettä joten tulosta ei tullut minkäänlaista. Toko SM:iin päästiin myös, ja tehtiin siellä aivan mahtavia liikkeitä, mutta kokonaisuus jäi kaukokäskyjen verran vajaaksi ykkösestä.

PK
BH-koe suoritetaan heti keväällä. Myös viestikokeita ollaan Villen kanssa mietitty. JK1 voisi olla hyvä tavoite. Hakupuolella tarkoitus on saada ilmaisu metsään syksyn puolella. Kokeisiin meno saattaa ensi kesänä olla vielä liian aikaista, jää nähtäväksi paljonko treenejä saadaan kasaan.
BH saatiin. Viestikokeessa käytiin hakemassa nolla, ikävä kyllä. Jälkeä ei tullut juuri tehtyä kuin vasta syksyllä, ja haun osalta koko kesä meni kun pähkäilin sitä ilmaisua. Jota en sitten edes treenannut kun lopulta sen päätin.

LTE
Jos Possu vaan riittävästi kypsyy, syksyllä on edessä luonnetestaus.
Siitä kypsymisestä niin tiedä, mutta luonnetesti käytiin ja 150 pistettä haettiin. Ja merkintä laukauskokematon. Odotin laukausvarmaa, koska pk-kentällä Possu ignooraa laukaukset lähes kokonaan, mutta kokeen stressissä se sitten reagoikin ääneen. Mutta, onpahan koe pentujen teettämistä varten todisteena ettei se ole äänipelkoinen.



Kaiken kaikkiaan tulokset jäivät aika vajaaksi siitä mitä suunnittelin. Treenasin taas paljon, mutta huonosti ja suunnittelemattomasti, ja suoraan sanoen jopa liikaa. Koirien etenemättömyys siis ihan omaa syytä.

Tämän vuoden tavoitteita en aio listata viime vuoden tavalla, vaan tahdon tehdä yleisiä tavoitteita.

Tänä vuonna 

 • treenaan vähemmän mutta suunnitelmallisemmin ja järkevämmin
 • pidän koirille AINAKIN yhden lepopäivän viikossa, joka viikko
 • käyn kokeissa vähemmän, teen koetreenejä enemmän
 • keskityn siihen kokonaisuuteen, enkä opeta koirille vain yksittäisiä liikkeitä
 • keskityn enemmän koiriini yksilöinä, annan niille myös yksi kerrallaan aikaa
 • huolehdin niiden lihashuollosta ja -kunnosta
 • toivotaan parasta Possun pentuprojektille ja pennuista palautumiselle
 • toivotaan Stefalle terveyttä sen vanhetessa

Itselleni asetan seuraavia tavoitteita
 • vähennän yhdistysvastuitani
 • treenaan vähemmän ja teen opinnäytetyötä enemmän
 • koitan valmistua
 • MUISTAN NAUTTIA KOIRISTANI KUN NE OVAT TERVEITÄ!
Tälläinen synkempi tavoitepostaus tänä vuonna. Ehkä ensi vuonna olen taas tuloskeskeisempi.




Ei kommentteja: