Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

maanantai 16. heinäkuuta 2007

Uutta intoa ja suunnitelmia

Raakaa peliä, eilen leiristä innostuneena väsäsin sitten koulutussuunnitelman täksi viikoksi. Aina on tolkutettu siitä suunnitelmallisuudesta, ja vasta nyt sain jotain paperille.. Suunnitelma on kyllä melkosen raaka, asioita on niin paljon 0.0 Tokosta harjoitellaan seuraamista, joka takiani piti sitten aloittaa alusta, paikallamakuuta ja seisomista. Jälkikeppejä mennään myös, sekä vähän yleistä hallittavuutta, elikkäs liinan kanssa metsään. Rankkaa ja raakaa, kaikki makupalatkin on loppu viime viikon takia 0.0 Mutta ei auta muu kuin mennä kauppaan ostamaan maksaa, ja alkaa leipomaan.. Tämähän on niin nirso, että syö nykyään pelkkää kotitekoista makupalaa, maksakakkua ja lihapullia..
Noh, tähän mennessä ollaan vasta tuota tokopuolta menty, illemmalla sitten jälkeä ja hallintaa. Hyvin on mennyt tähän asti(turha vielä puhua mitään, päivää on kulunut pari tuntia 0.0 ) kun en kuitenkaan kirjoitellut liian nopeaa etenemistä. Että näin. Ja nyt tämä poika porskuttaa koiraansa kouluttamaan...
Niin, koodasin tänään uuden taustan, kun halusin vaihtelua ja pienempää tekstiä. Että näin. Likainen koira ja ammottava aukko oikeassa yläkulmassa :)

Ei kommentteja: