Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

tiistai 17. maaliskuuta 2009

Pink Floyd: Learning to fly

Eilisen agilitystä. Ensimmäisenä keinu, sekä iso että pieni, koiran mukaan kumpaa mentiin. Toisena ohjausharjoittelua, valssaamista. Kolmantena iso A, neljäntenä iso puomi. Itsekseen odotellessa sai mennä keppejä ja rengasta.

Ensin siis keinu, Roodhan oli lauantaina vähän arastellut ja hypännyt pari kertaa poiskin, joten mentiin ensin pari kertaa pieni keinu. Rood meni upeasti, aivan täydellinen suoritus, oli kiinni vain minusta. Jos minä olen varma ja rohkaisen koiraa riittävästi se kyllä menee hienosti. Siirryttiin siis isolle keinulle, mikä meni ilman mitään ongelmaa. Tämän jälkeen otin vähän keppejä ja rengasta, ei ongelmia renkaassa, kepeissä ainoa ongelma olen minä, joka en oikein osaa ohjata :D Mutta kyllä se siitä, meni hienosti. Toisena osana ohjausharjoitukset, hyppy, U:n muotoinen putki ja hyppy. Minä siis aluksi hyppyjen välissä, ja koiran ollessa putkessa vaihdoin sen toiselle kädelle koiraan päin kääntyneenä. Kuivaharjoittelin ensin pari kertaa ja sitten Roodin kanssa, meni ihan okei, paitsi että Rood kääntyi putkessa ja tuli takaisin samasta päästä kuin mistä oli sinne mennytkin:S Hetken aikaa tätä tapeltua sain itseni taas käyttäytymään oikein, eli makupalat pois käsistä, jotta koira ei seuraa niitä ja sen ollessa putkessa taputan käsiäni ja innostan äänekkäästi. Itse valssaus ei tuottanut suurempaa ongelmaa.

Aalla Rood olikin hihnassa, muuten taisi olla vähivaroin irti, pisteiden välilläkin. Ei mitään ongelmaa tässä, vaikka pikkuaata olikin yrittänyt kiertää, taitaa koira jo päästä kiipeilyn makuun:P Puomikin ongelmitta, tosin himmaili vähän vauhtia ylöspäin mennessä, taisi luulla että se on keinu :D Puomin jälkeen oli tauko ja vein Roodin pihalle vähän kävelemään, en ottanut mitään luoksetuloja tms, tietenkään, olihan hetki koiran rauhoittumiseen.

Toisella kierroksella keinu meni upeasti, tosin, Rood tahtoi mennä turhan lujaa ensimmäisellä kerralla kun ei tiennyt onko kyseessä keinu vai puomi. Sen jälkeen meni aivan ideaalisti, ei arastele enää. Toisella pisteellä mentiin ympyrää, minulla oli taas ongelmia koiran putkeensaamisessa, kun en tajunnut olla ilman makupaloja.. Olen niin järjen jättiläinen. Aa ja puomikin menivät ilman ongelmia. Kyllä meistä vielä agilitykoirakko tulee :D

Loppuun otin vielä paikallaolon ohjaajan kanssa. Tykkäsin enemmän viimekertaisista ohjeista, nyt ohjeita ei ollut.. Mutta hyvin tämäkin. Liikkeiden välillä olin ottanut Roodin kanssa myös yleistä matkalaukkuilua, nautin niin kovasti niistä harjoituksista. Pidin siis koiraa irti ja kävelin mutkia sun muita ja sen piti pysyä muutaman askeleen päässä, ei seuraamista vaan yleistä kontaktinpitoa. Olen vaihteeksi niin ylpeä, että tekstistäkin melkein saa jonkun kuvan. Kaikkeen kommentti vaan "upeaa, Rood on täydellinen".

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ai kiva te olette päässyt agi ryhmään. :)

Laita uusia kuvia kun saat otettua!