Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

perjantai 9. lokakuuta 2009

Stam1na: Luova hulluus

Miten hulluksi voi ihminen tulla? Tässä vastaus: ilmoitin Roodin tottelevaisuuskokeeseen. Marraskuun lopulla menemme Poriin ja nolaamme itsemme. Jeejee!

Liikkeet ovat vielä hieman keskeneräisiä, onneksi vain hieman. Seuraamisessa täytyy panostaa täyskäännöksiin ja jäävissä ollaan aika alkupisteessä. Myös palkkaamattomuutta täytyy harjoitella, yritän saada aikaiseksi.

Eilen treeneissä julkaisin suuren uutisen ilmoittautumisesta ja seurauksena koulutusohjaajanani toiminut Sari auttoi meidät hyvään alkuun. Kokeiltiin luoksepäästävyys, ja Rood oli yllättävän nätisti, olen pelännyt että se nuolee tuomarin naaman.. Tassua yritti antaa mutta muuten oli kiltisti, luultavasti tätäkään ongelmaa ei ole kun ihminen on vieras. Tämän jälkeen Sari toimi liikkeenohjaajana ja seurailtiin pätkiä. Täyskäännöksissä oli hieman ongelmaa, ymmärrettävää koska olen aloittanut niiden treenaamisen vasta tällä viikolla. Eiköhän se siitä, ajan kanssa. Otettiin myös paikallaolo, mikä olikin.. No, jotain. Saatiin kolme varmaa paikallaolijaa seuraksi, ja pistin Roodin sitten sinne sekaan maahan. Kaksi kertaa se nousi istumaan mutta meni käskystä takaisin maaten. Kerran se lähti minua vastaan ja kun karjaisin ei, se meni maahan puoleenväliin.. Menin oikeaan makuupaikkaan ja kutsuin koiran sivulle, siitä uudelleen maahan. Tästä eteenpäin menikin aika loistavasti. Kävin palkkaamassa koiran aina välillä ja se olikin nätisti melkein viisi minuuttia, minkä jälkeen sai riittää. Ei mitään ongelmia alkusähellyksen jälkeen, eiköhän tämäkin liike vielä kasaan saada.

Nyt vain rankkaa treeniä ja toivotaan tuloksia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuollainen luova hulluushan on vain hienoa:) Te osaatte ja Rood on aivan mahtava koiruus!
Omalle karvasambaajalle makupalat maistuivat, kiitos niistä!
T:Maria (Paavo-aussin matami)
ps. kiva blogi!