Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

keskiviikko 28. lokakuuta 2015

3 Doors Down: Kryptonite

Taannoinen viestikoe päättyi meidän kohdalta surullisesti. Possu lähti mainiosti juoksemaan B-pisteestä A-pisteelle, olin niin tyytyväinen. Oltiin jo lähdetty siirtymään C-pisteelle kun radalta alkoi kuulua haukkua. Ehdin jo typerästi ajatella että radan laidassa on jonkun kotipiha tarhassa metelöivine karhukoirineen, se oli sellaista "räyh räyh tästä ei kuljeta!" -haukkua. Pysähdyttiin odottamaan ja kohta sieltä jo pinkoi kaksi koiraa, edeltä järkyttyneen oloinen Possu häntä koipien välissä suoraan jalkoihini, seuraavana Possua ennen matkaan lähetetty mali. Vaikka koitan olla sivistynyt, niin meinasin kyllä tehdä malinnahkarukkaset kun kytkettynäkin hurtta hyppi hihnaansa vasten Possua kohti. Mun rakkejani ei kiusata. Saatana.

No joo. Se koe meni sit siinä. Käytiin vielä esineruudussa hakemassa 29 pistettä mutta tottikseen ei enää menty.

Marraskuun lopulla on vielä tulossa pari viestikoetta, ensin Jokelassa ja viikkoa myöhemmin omassa seurassa Lapualla. Ollaan treenattu ohittamisia. Paljon. Haukkuvia koiria, sivusta juoksevia koiria, paikallaan oottelevia koiria. Valikoima on ikävä kyllä rajautunut lähinnä söpöihin koiriin, tänään saatiin radalle yksi rottweilerkin. Possu on ohittanut poikkeuksetta kaikki hyvin. Ihan ekassa treenissä heti kokeen jälkeen se vähän epäröi, ja annettiin ääniapua, muttei enää sen jälkeen. Sit vaan toivotaan että seuraava kokeessa tientukkija vain seisoo ja räkyttää, eikä esim loksauta leukojaan sijoiltaan ja niele kokonaisena.

Stepsulla on sunnuntaina hakukoe. Sen maastot on ihan superkunnossa, olen oikein tyytyväinen niihin. Tänään viimeksi treenattiin umpipiiloja, tyhjän umpipiilon takana olevaa maalimiestä, irronneella norskirullalla ilmaisua, umpparin ilmaisua. Sellainen sadan asian yhdistelmätreeni. Olen tyytyväinen lopputulokseen, kyllä mä tuon kanssa kokeeseen uskallan.

Esteitä ei olla loukkaantumisen jälkeen tehty. Huomenna kokeillaan, mutta totesin jo että mennään edes tekemään ne hyvät maastot. Treenataan sitten koko ensi talvi lihaksia ja itsevarmuutta, jotta ens kesänä menis esteet epäröimättä ja ilmavaralla.

Tokoakin ollaan tehty. Se on ollut suunnitelmatonta ja kamalaa. Jonkun pitäis suunnitella meidän tokotreenit. Varmaan sen miehen joka on HongKongin mainoksessa.


Ei kommentteja: