Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

maanantai 20. elokuuta 2018

Skandaali, Väinöväinö: Samoil Silmillä

Yhteenvetoa itselleni Teslan menneistä kuukausista.

Toukokuussa käytiin BH-koe. Kirkkaasti läpi, joskin luoksetulon loppuasentoa ei vielä osattu. (Eikä osata vieläkään.) Paikallaolossa napsi hyttysiä ja nousi istumaan kaverin luoksetulokäskyllä, mutta palasi takaisin makuulle huomattuaan oman virheensä.

Heinäkuussa käytiin yhtäkkiä tokokokeessa. Olin uhkaillut alkuvuodesta tokon SM-joukkueeseen hakemisella, ja sitten olikin heinäkuu ja meiltä puuttui tulos. Soitin kahden päivän varoitusajalla paikan tokokokeesta mökkireissumme varrelta, ja opetin Tessulle edellisenä päivänä kapulanpidon. Salme Mujuselta 172 pistettä, ykköstulos, sijoitus 2/7. Oikeus hakea SM-joukkuepaikkaa, joka varmistuikin heti, sillä hakuaika loppui samana päivänä.

Puutteina tässä kokeessa perusasennot; jokainen liian takana. Luoksetulossa jopa metrin liian takana, kun Tesla ei vaan saanut jarrutettua aiemmin. Noudossa kaksoiskäsky kapulan ottamiseen (no ei ihme sillä treenimäärällä), kaukokäskyissä kaksoiskäsky istumaannousussa (sama selitys. Tokoliikkeet eivät ole kuuluneet meidän treeneihin lainkaan.)

Paikallamakuu 10 
Seuruu 8,5 Edistää, perusasennot liian takana.
Liikkeestä maahan 9 Edistää, perusasennot liian takana.
Luoksetulo 8,5 Loppuperusasento liian takana.
Kapulanpito 7 Kaksoiskäsky.
Kauko-ohjaus 7 Kaksoiskäsky.
Estehyppy 8,5 Loppuperusasento liian takana.
Kokonaisvaikutus 9 
172 pistettä

Ja nyt SM-koe menneenä viikonloppuna. 171 pistettä ja ykköstulos, sijoitusta en yrittänyt edes laskea. Viime kokeesta oltiin treenattu runsastakin runsaammin häiriöitä ja liikkurointia, ja tehty joka treenissä vähintään toinen kierros kokeenomaisena. Loppuperusasennot edelleen liian takana, samaten seuruun edistäminen, mutta paljon hillitymmin kuin viimeksi.

Paikallamakuu 10 
Seuruu 7 Edistää. Viimeisessä täyskäännöksessä jäi katsomaan kuvaajaa, mistä lisäkäsky.
Liikkeestä maahan 7 Edistää. Kuvaaja koiran edessä, joten valui maasta istualleen tätä katsomaan. Virhe joka ei ole tapahtunut ikinä ennen, eikä varmaan enää toistu, puhdas vahinko.
Luoksetulo 9,5 Loppuperusasento liian takana.
Kapulanpito 8,5 Katseli vähän ympärilleen, pyöräytti kapulaa.
Kauko-ohjaus 8 Kaksoiskäsky maahanmenossa. Myös työvahinko, kova tuulenpuuska söi käskyni.
Estehyppy 8 Loppuperusasento liian takana.
Kokonaisvaikutus 9,25 (9 ja 9,5) 
171 pistettä

Ylipäätään jäi erittäin hyvä mieli Teslan suorituksesta. Se teki juuri niin hyvää ja tarkkaa työtä kuin olen sille opettanutkin, ja virheet olivat ihan vaan hassuja sattumia joista en voi syyttää koiraa. Tesla oli muutenkin tosi helppo matkakumppani, ja majoittuminen vieraassa paikassa tai liikkuminen koiravilinän keskellä ei ollut ongelma.

Seuraavana tavoitteena on se jälkikoe. En tiedä miten käy, ollaan edelleen ihan kesken, mutta treenit jatkuvat kovasti.

Possu on treenannut tokoa ja jälkeä ja aloittanut myös viestiuransa uudestaan. Kaikissa lajeissa on kokeet mielessä.

Stefa on treenannut Nose Workia mutta kieltäytynyt oppimasta enää mitään. On sillä silti ollut onneksi hauskaa.

Ja ottakaa huomioon että tämä on tiivistelmä kolmelta kuukaudelta. Olemme myös uineet ja levänneet ja leikkineet pihalla hippaa ja olleet normaaleita.

Ei kommentteja: