Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Nine Inch Nails: Hurt

Käytiin pari tokokoetta.

Minun pää ei tunnu kestävän kisapaineita enää. Teslan treenit menivät kerta kerralta huonommiksi ennen koetta, niin pitkälle että se alkoi lähteä paikallamakuusta, mikä ei ole koskaan aiemmin ollut ongelma. Ei ole tarvinnut ikinä pelätä tätä minkään koiran kanssa, joten ongelma sai minut vain enemmän tolaltaan, pahentaen tilannetta entisestään.

Muutenkin kaikki alkoi mennä pieleen. Viikon ennen Teslan koetta treenasin joka päivä paikallamakuuta, hysteerisenä toistellen joka treenissä että en vie sitä koiraa sinne riviin jos se ei kerran pysy. Niin. No, tokihan hinkkaamalla sain itseni vakuutettua että Tesla tietää mistä on kyse, ja ongelmat johtuvat vain omasta mielialastani, mutta sen tiedostaminen ei auta itse ongelmaan. Kokeessa Tesla onneksi pysyi, mutta kun palasin sen luo se nousi seisomaan.

Kaikki muukin meni miten sattuu. Liikkeestä maahanmenoa Tessu ei osannut lainkaan, ongelma joka ei ole ilmennyt ennen eikä jälkeen kokeen. Luoksetuloissa se haukahti joka lähdöllä. Kaukokäskyissä se tarvitsi kolme käskyä sivulta maahanmenoon, jolla nollasimme itse liikkeen.

Eihän siitä sitten mitään ykköstä tullut, ja möröt pääni sisällä kasvoivat vain suuremmiksi. Tahtoisin sille niin kovasti sen TK1:sen, ja se on saatava ennen toukokuuta tai se jää saamatta. Tuntuu nöyryyttävältä. Se on tehnyt hyviä ykkösiä viime kesänä, ja nyt suoriudumme koe kokeelta huonommin.

Pelkästään tätä kirjoittaessa ajauduin niin syvälle epätoivoon ettei huvita kertoa mistään muusta mitä olemme tehneet. Lyhykäisyydessään, Possu kävi kahdessa kokeessa myös, pikkuvikojen päässä ykkösestä kumpikin, Stefa kävi tekemässä rivin nollia EVL:ssä. Treenillä ne kummatkin saisi kuntoon, mutta tulin tulokseen ettei tee niillä tokoa nyt hetkeen. Ahdistaa niin paljon paineet Teslan kanssa, että turha sitä on surumielisenä pakottaa itseään treenaamaan yhtään enempää kuin on tosiaan pakko.

Ei kommentteja: