Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Nik Kershaw: The Riddle

Viikko sitten ensimmäinen kenttä suli. Riensimme sinne kaverin kanssa treenaamaan. Heti kohta kentän toiseen päähän ilmestyi lauma sählynpelaajia (ken tietää mitä he ulkokentällä tekivät, mutta siellä he kuitenkin pelailivat) ja todettuamme että eiköhän me tänne silti mahduta, toisesta suunnasta säntäsi jalkapallojoukkue. Nöyrinä väistimme läheisen koulun pihalle, kun kenttä alkoi käydä ahtaaksi.

Pitkästä aikaa minulla oli mukava tokotreeni. Valo ja ulkoilma tekee paljon. Nyt on tullut myös todettua, että en saisi treenata yksin tämän kisastressini kanssa. Kun vieressä on joku joka käskee hengittää aina kun mulla kiristyy hermo, saan pidettyä pään kasassa ja treenit reiluina koiralle.

Perjantaina oltiin vielä FMBB-porukalla treenaamassa Veikarin hallissa Isokyrössä. Tessun kanssa löydettiin aivan uusi sävel, kun aloin laittaa sitä vähän vastuuseen suorittamisestaan. Jossain vaiheessa siitä on kasvanut lähes aikuinen mies, vaikka silmissäni se onkin aivan pentu. Tekemiseen löytyi ihan uusi ilme kun Tesla koitti totisena suoriutua juuri niin hyvin kuin osaa.

Tesla sai myös MM-kisapantansa, siitäkin kiitos Veikarille!
Pari viikkoa sitten aloitettiin myös maastokausi Possun viestitreeneillä. Viikko sitten Teslakin pääsi jo ajamaan jälkeä. Jännittävällä tavalla hän muisti homman nimen viime vuodesta, ja kepitkin nousivat ykkösellä. Ihanaa saada vähän vaihtelua talven tokohinkkailujen jäljiltä!

2 kommenttia:

Aliel kirjoitti...

Onko se halli Isossakyrössä? Mä oon ihan ollut sellaisessa mielikuvassa, että se on jossain Vaasan seudulla?

Takku kirjoitti...

Oli se näköjään vielä Kyröstäkin vähän matkaa eteenpäin, jostain syystä vain hahmotin sen Isokyröön 😄