Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

lauantai 13. huhtikuuta 2019

ABBA: Super Trouper

Olemme treenanneet hirvittävän paljon tokoa. Lähes joka päivä. Yritän suunnitella viikot niin että tokoiltaisiin vain joka toinen päivä. Siitä huolimatta onnistuin jotenkin lipsumaan ja ainoa treenaamaton päivä pitkään aikaan oli tämän viikon tiistai.

Stefalla ja Possulla on helpompaa, en ole jaksanut tokoilla heillä lainkaan. Possu tekee viestiä sunnuntaisin, ja tänään jostain syystä päädyin sen kanssa hakuilemaan. Tottistakin ollaan saatettu ottaa hyvin vähän, mutta tokoa korkeintaan paikallamakuun häiriökoirana.

Tessun tokoilut ovat menneet melkoisesti eteenpäin. Paikallamakuu ei ole tuottanut enää ongelmia. Korkeintaan käskytyksissä on ollut hankaluuksia, mutta kaikki vastaan nouseminen ja haistelu on poissa. Olenkin kyllä ottanut sille aivan nollatoleranssin, näköjään Teslalle pitää vaan tehdä asioista mustavalkoisia.

Huomenna mennään taas tokokokeeseen koittamaan sitä viimeistä alokkaan ykköstulosta. Kaikki onnistumisen mahdollisuudet pitäisi olla olemassa, mutta ollaan me yllättävillä tavoilla mokailtu aiemminkin!

Avoimen luokan liikkeitä ollaan tietenkin tehty samalla. Meidän ruutu on ottanut harppauksen eteenpäin, avainsanana taisi olla sen bongauksen opettaminen. Piti itse opetella eri bongaussanat ruutuun ja kiertoon, joka teki koirallekin ison eron eikä Tessukainen ole niitä enää sekoittanut. En ole kouluttanut koiraa avoimeen luokkaan sääntömuutoksen jälkeen, joten tämä kierron ja ruudun sekoittaminen oli mulle aivan uusi ongelma.

Myös avoimen luokan paikallaistumista ollaan satunnaisesti kokeiltu. Sekin tuntuu ihan sujuvan, joskin takaakierto tarvitsee varmasti vielä harjoittelua.

Samaten meiltä sujuu nouto. Kaukokäskyt vaihdoin paniikissa takaisin takajalkakaukoihin kun totesin että ne ei valmistu kuukaudessa. Niihin tarvitaan vielä lisämatkaa. Liikkeestä seisomista emme sen sijaan ole harjoitelleet esimerkiksi lainkaan..!

On tässä vielä tekemistä. Mutta josko saataisiin se TK1 ensin plakkariin, voitaisiin alkaa täysillä keskittyä avoimeen luokkaan.

Tarkoitukseni oli kertoa myös Possun viesti- ja hakutreeneistä ja Tessun jälkitreeneistä, mutta näin tässä taas kävi. Runsas kuukausi vielä niin tehdään pk-lajeja ihan täysiä, ja sitten jauhan taas enemmän niistä!

Ei kommentteja: