Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

maanantai 25. joulukuuta 2006

Joulu joutui jo taas...

Eikä yhtään lunta. Keljuttaa. Aatonaattoiltana katselin jo koiraa pissattaessani notta kaikki lumi kyllä sulaa huomiseksi. Ja niinhän se tekikin.
Lahjasaalis tänä jouluna oli kohtuullinen. Aion nyt lahjarahoilla rynniä Ideaparkkiin shoppailemaan vielä tällä viikolla, eikös siellä ole eläinkauppa? Koira-aiheista tavaraa sain yllättävän vähän. Koirasanakirjan suomi-englanti-suomi, sekä toinen kirja(Tottelematon koira tai joku) on tilauksessa, että saan sen joulun jälkeen. Ja pikkuveljeltä sain naksuttimen, joka onkin nyt ollut sitten kovassa käytössä. Nemi oppi naksauksen tarkoituksen jo jouluaattona, mutta tuota koulutusta täytyy vielä vähän harjoitella, kun en usko koiran vielä täysin ymmärtäneen äänen yhteyttä palkintoon. Naksaus toimii pikemminkin tänne -käskynä ja sen vauhdittajana, eli siis kutsun koiran luokse ja naksautan kesken matkan ja vauhti kaksinkertaistuu. Että näin. Mutta harjoitella aina täytyy. Ja sitten tietys´ti sain kummeilta koira DVD:n, Kennelliiton agilityvideon.
Ja perhe sai lahjaksi vielä lippalakkiin kiinnitettävän ledvalon, eli nyt voin mennä pimeällä koiraa lenkittämään! Jeejeejee! Tähän asti on menty joko valoisalla tai pilkkopimeässä, kun koira jahtaa taskulampun valoa. Led-valolla kun ei ole reunoja niin mahtaa keljuttaa:>
Ja joulu meni: kevät tulee(tosin tuo kaivattu talvi taitaa osua väliin). Joten nyt pitäisi alkaa kysellä kesätyöpaikkoja ja minun lukea mopokokeeseen, jos aion sen kesäksi hankkia... Ja unohdin aivan! Yhteishaku! Ja ysiluokka kun loppuu niin pitäisi kai panostaa kouluunkin... Tuskaa! Koirallekin haluaisin ajan riittävän.
Joten kevään suunnitelma: yritän järjestää koiraleirit(joille täytynee kohta taas ilmoittautua), muut leirit ja työt, lukea mopokoe läpi etc. etc. Se koulu ei nyt huoleta, kun aion jäädä paikalliseen lukioon vuodeksi ja sitten pyrkiä Kannukseen kaksoistutkintoon.
Että näin muuten. Nemiasioita keväälle ovat: Haluaisin ne bh-koe -jutut opetella, sekä tokon ensimmäisen luokan liikkeet. Ja paimennuskurssille haluaisin osallistua, jos aion kesällä lampaita hankkia. Ja kesällä aloitetaan agility, leirin kautta. Että näin täällä. Kiirettä pitää. Hei hei nyt, taidan mennä kokeilemaan uutta ledvaloa.

Ei kommentteja: