Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

sunnuntai 10. joulukuuta 2006

Voittaja 2006

Ja nyt sitten eilisiä näyttelytunnelmia. Olimme paikalla jo aamulla ennen yhdeksää, jottai kasvattaja ehti trimmata Nemin korvat. Nemin kehä alkoi vasta puolen päivän jälkeen, joten minä ja ystäväni kiertelimme aamupäivän kojuilla, kun veljeni ja isä katsoivat Nemin perään. Rahaa meni, vaíkkei mitään pitänyt ostaa:)
Ja lopulta sitten se Nemin kehä; en ollut aikaisemmin ymmärtänyt jännittää, joten kehään mentäessä kädet t´ärisivät ja olin aivan kauhuissani. Nemikin meni paljon huonommin kuin harjoitellessa, mutta se oli lähinnä oma syyni, kun jännitin niin paljon. Nemi tuli kolmanneksi narttupennuissa(joita oli kolme), mutta olen siihen silti tyytyväinen, kaikki vika kun oli minussa, juoksin liian hiljaa ja seisotin väärin. Mutta ensi kerralla paremmin:) Ilmoitinkin Nemin jo Turkuun tammikuussa, joten minun itseni täytyy harjoitella sitä ennen:)
Miitinkeihinkään en ehtinyt, kun oli kojuissa niin paljon ihmettelemistä, eli jos joku tunnistaa minut foorumeista joissa on sovittu tapaaminen, niin anteeksi. Aika kului kovin nopeasti.
Ja niin, arvostelun laitan tänne jonnekin, etsikää jos haluatte lukea sen:)

1 kommentti:

Nani H kirjoitti...

Hei!

Eksyin blogiisi Blogilistan kautta. Nemi vaikuttaa mainiolta pakkaukselta (niin kai ne bortsut yleensäkin), joten tulen varmasti pistäytymään toistekin!

Nani H + Myy-cockeri