Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

torstai 30. elokuuta 2007

Jälkikeppejä ja noutokapuloita

Eli alkuviikko ollaankin reenailtu noutoja. Aloitin ihan nostoista(joissa ollaan vieläkin) koiran omalla lelulla, nyt ollaan edetty sen verran, että harjoitukset tehdään kapulalla ja koira irrottaa otteensa vasta käskyn saatuaan. Eläin tosiaan tykkää tästä, kumma otus :)
Sovelsin tätä sitten jäljellekin. Tiistaina otettiin pari pientä jälkeä(5) jotka päättyivät keppiin. Ensin oltiin harjoiteltu sisällä kepin nostoa noutokapulan tapaan, ja sitten siirryttiin pellolle, maastoon jossa kepit on helppo huomata. Kun tultiin kepille pysähdyin odottamaan, että koira nostaisi sen, hetken se katselikin että "mikä on kun ei liikuta?" ja sitten rohkaisun sanasta huomasi kepin ja nosti sen. Yhdellä jäljellä koira suorastaan osasi, eli heti kepille tultuaan nappasi sen suuhunsa ja tarjosi minulle erikseen auttamatta. Tästä pitäisi jatkaa tänään tai huomenna, säästä riippuen. Tänään on ollut niin inhottava ilma, etten halunnut pellolle lähteä, kunpa tuuli laantuisi huomiseksi..
Niin, ja koirakerho alkaa tosiaan tiistaina, jännityksellä odotellaan. Sen verran olen saanut selville, että kouluttaja on aktiivinen spinoneihminen..

Ei kommentteja: