Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

maanantai 22. joulukuuta 2008

Dry Cell: New Revolution

Joulukin tulee. Ja me vaan seotaan.

Roodilla alkoi eilen kiima:S Voi mun pikkutyttöä. Siitä on kasvamassa iso. Pidän sitä kyllä edelleen valtoimenaan, vaikka pihasta löytyikin jo vieraita koiranjälkiä, ilmeisesti naapurin piskit käyneet tutkimassa meidän pikkuneidin tilan.. Enivei, olkoon nyt vapaana viikon kun tottelee. Sitten kun ne pahemmat päivät lähestyy, joutuu raukka siirtymään pelkkiin remmilenkkeihin. Mutta kunniakseen on sanottava, että ainakin tähän asti se on ollut erittäin mukava kiimasta huolimatta. Pihalla tottelee yhtä hienosti kuin tähänkin asti, sisällä seuraa minua lähes kantapäillä kaiken aikaa, ja on tosi raukea. Ihan hyvä. Hihnalenkeillä hyperaktiivisen koiran väsyttäminen olisikin kammottavaa jo pelkkänä ajatuksena.

Mutta totanoin. Piti tulla tekemään yhteenvetoa vuodesta. No, tavoitteena taisi olla jotain tyyliin pennun kanssa elämään opettelu, yleinen hallittavuus, sosiaalistaminen. No, näin itse kehuen on tavoitteeseen mielestäni päästy hyvin, Rood on upea koiranalku, ja yleisesti ottaen helppo hallita. Tietysti parantamisen varaa on vielä, mutta eiköhän se siitä. Täytyy kuitenkin sanoa, että uskomattoman hyvä tuuri minulla kävi kun tälläisen kullan sain perhettäni kiusaamaan. En osaa parempaa kuvitella.

Sitten täytynee laittaa myös
tavoitteita vuodelle 2009
No, mitäpä tässä. Aika villinä haaveena on, jos loppuvuodesta päästäisiin BH-kokeeseen, ainakin ensi vuoden tavoitteena on opetella liikkeet vähivaroin. Eiköhän se siitä, jos saan jotenkin kanavoitua:P Mutta näkee nyt. Ja toivoo parasta.

Kesän tullen treenataan lisää esineruutua ja aloitetaan jälki. Tai haku, mikäli se tuntuu paremmalta vaihtoehdolta tälle pikkukaverille. Mutta sen näkee sitten kun lumi sulaa, ja tuo mädän tuoksu maanpinnalta vähän siirtyy kesän tuoksun tieltä. Ei viitsi tuolla talvisessa märässä maastossa opetella, kun on ilmeisesti liian vaikeaa sen luonnon kiertokulun(lue maatumisen luomien kaasujen) takia.

Agilityä jos pääsisi joskus vähän aloittamaan. Ei ehkä vielä tämän vuoden juttuja, mutta jos mahdollisuus saadaan, niin mukaan mennään.

Tokossa taas.. No, PK-puolen juttuja eli se käyttäytymiskoe. Miksei vähän alo-liikkeitäkin, jos yrittämistä riittää.

Saattaa olla aika lennokkaat suunnitelmat. Mutta sittenpähän itketään vuoden päästä :D

Ei kommentteja: