Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

maanantai 12. marraskuuta 2012

Rammstein: Liebe ist für alle da

Benni laittoi minulle tälläisen haasteen. Eipä ole ennen haastettu minua mihinkään, joten pakkohan tämä oli tehdä! KIITÄN Benniä, löysin hänen bloginsa Dogsportsin keskustelupalstoilta, ja mielelläni olen sitä seuraillut, saaden nähtävästi lukijan myös omalle blogilleni. Suosittelen muuten kaikille, jota kiinnostavat harvinaisemmatkin rodut kuin nämä perus-pk-rotuiset, Bennin blogissa on appenzellejä!



"Kyseessä on LIEBSTER- palkinto jonka ajatuksena on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 seuraajaa.  Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi tarkoittaa myös suosikkia.

Varsinaista hommahan tässä ei ole, vaan säännöt kuuluvat näin:

  1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle.
  2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
  3. Toivo, että ihmiset kelle jätit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen."
Kiitokset hoidinkin tuossa ylempänä, tähän linkitän nyt viisi blogia jotka haastan. Yllättäen ne ovat kaikki tuolta suosikkipalkistani oikeasta laidasta, koska ne nyt vaan ovat suosikkejani :D

Hakutreenikaverini Leilan suomenlapinkoirat. Tämä on siitä kiva blogi, että täältä löytyy usein muitakin kuin koirajuttuja. Kannattaa seurailla.

Sukulaiseni Iidan blogi heelereistään. Ne ovat IHANIA pikku makkarakoiria :D Täällä on myös paljon juttua näyttelyistä, muuten en niistä kauheasti viitsi lukea.

Kaverini Marjon koirablogi bortsuista. Blogissa sivutaan myös aloittelevaa kasvattajanuraa. Toivottavasti tämä haaste pakottaa päivittelyyn :)

Kaverini Miran koirablogi auspai Vukista ja porokoira Nugasta. Samastun tähän blogiin hirveästi, koska toinen rakkaista koirista on myös vanhempien hoidossa. Tämä on myös pieni vinkvink, MIRA, PÄIVITÄ :)

Kaverini Elinan blogi käsittelee enemmän elämää. Mukana pyörii myös koikkeri Nette sekä sekalainen muu koiralauma, sekä kamalasti hevosia :D

Ei kommentteja: