Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Icona Pop: I love it

Stressi Stefan hakukoeurasta alkaa helpottaa.

Sunnuntai-iltana tehtiin ekat kiintorullatreenit kentällä. Stefa tajusi heti mistä on kyse, ei se nähnyt juurikaan eroa irto- ja kiintorullan välillä. Sitä se ei tajunnut että rulla roikkui sen kaulassa, vaan tähyili vain alaspäin kunnes rulla sattumalta osui sen silmiin. Rullan ollessa kireämmällä hommasta tuli heti hankalampaa, mutta löysällä se saa nyt alkuun ollakin.

Maanantaina vietiin jo kiintorulla metsään. Lisähaasteena tehtiin tyhjien umpipiilojen ohitusta, se kun on sekoittanut Stefan ilmaisuja ihan irtorullillakin. Ilmaisut sujuivat hyvin, kerran jouduin lähettämään uudelleen kun Stefa ei ollut löytänyt rullaa ja tuli ilman takaisin. Kerran se ilmaisi jopa tyhjän umpipiilon, vahingossa tosin, kun lähetin sen uudelleen piilon kohdalta(Stefa oli kääntynyt aluetta eteenpäin piilon tarkistettuaan, ja maalimies oli jäänyt löytymättä) ja se tarkisti sitä uudelleen hyvin hämillään siitä mitä siltä halusin. Kun sille sitten kertoi että höpsis, eihän tyhjiä piiloja ilmaista, se jatkoi matkaa umpipiilon ohi ja löysi hienosti maalimiehen.

Tänään sitten tehtiin jo pieni läpimurto: Stefa tajusi että kiintorulla on sen kaulassa. Metsästä löytyivät kaikki viisi maalimiestä, joista kolmella ilmaisu, varsin mahtavalla tavalla. Ainoa pikkumoka kävi, kun Stefa ilmaisun sijaan jäikin nuolemaan maalimiehen maksanhajuisia käsiä (siis mitä ihmettä Stefa?) ja jouduin lähettämään sen uudelleen jotta se muisti mitä oli tekemässä.

Olen ihan äimistynyt siitä miten helppoa tää nyt sitten kuitenkin oli. Kolmella treenillä me saatiin kiintorullailmaisu metsään. Oletin että siihen kuluu aikaa ja vaivaa ja kaikki on hirmu vaikeaa, mutta ei. Totta kai, vaikeuksia on vielä edessä päin, jossain vaiheessahan se todennäköisesti kokeilee sitä valeilmaisua ihan oikeasti, ja vaikka mitä muuta. Etsintätyöskentelyynkin pitää taas alkaa panostaa, kun alkukesästä hallussa olleiden tyhjien pistojen treenaus on jäänyt ilmaisujen alle, samoin kuin ihan peruspistonmallit, suoraa viiteenkymppiin ja kääntyminen eteenpäin. Kyllähän se nytkin viidessäkympissä käy, mutta rumasti mutkitellen. Kauneusvirheitä kuitenkin, jotka eivät kokeissa pisteitä pudota.

Tästä edistyksestä innostuneena päätin pudottaa koekalenteristani toisen ykkösten kokeen pois, ajatuksella että kyllä me varmasti tulos saadaan. Ja jos ehditään treenata riittävästi niitä tyhjiä, koitetaan ehtiä vielä kakkosiinkin loppuvuodesta.

Ps. Possu oli luustokuvissa tiistaina. Hyvältä näytti! Olat ja selkä täydelliset, kyynäristä ja lonkistakaan ei vikaa löytynyt. Vielä pitää odotella Kennelliiton mielipide :)

Pps. Stefa on aloittanut rallytokon, lainaohjaaja Villen kanssa. Ovat menossa jo kokeisiinkin parin viikon päästä.

Ei kommentteja: