Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

lauantai 1. marraskuuta 2014

The Baseballs: Hot'n'cold

Stepun toko tänään Seinäjoella, tuomarina Veijo Kinnunen.

Ei alkanut ihan putkeen, Stefaa kiinnosti vieressä ollut merkki ja karkasi sille ennen liikkeen alkua. Vielä maahan käskettynäkin kurotteli sinne.. Kun sitten tultiin piilosta, Stefa olikin melkein poikittain. Oli kuulemma vaihdellut lonkalle ja sillä tavoin onnistunut itsensä kääntämään. Voi Stefa! Pitänee opettaa se olemaan paikkiksessa paikallaan, en nimittäin oo ikinä kertonut sille että siellä ei saa kiemurrella.
Paikallamakuu 9

Yksilöihin lähdettäessä Stefa tuntui tosi kivalta. Seuruukaaviossa oli tosi paljon pysähdyksiä, ja vasta toiseksi viimeisessä Stepsu jäi seisomaan ja annoin kaksi lisäkäskyä. Oli parissa kohtaa väljä, ja välistä jätätti kun ennakoi jääviä.
Seuraaminen 7,5

Liikkeestä istumisessa jännäsin meneekö maahan, on vähän sekoittanut näitä kun oon tehnyt zetaa. Mutta täydellinenhän se oli!
Liikkeestä istuminen 10

Luoksarissa pysäytys valui vähäsen, maahanmeno hyvä. Tuli vinoon eteen, siitä pistemenetys.
Luoksetulo 9

Ruudun Stefa bongasi suht hyvin jo paikalle mentäessä. Meni pitkälle, vaikka juoksikin aika hidasta laukkaa ja pelkäsin että jää eteen.. Menikin silti hyvin ja syvälle! Oli tosi reunassa, mutta ruudussa kuitenkin. Sivulletulossa lähti taas merkille, annoin lisäkäskyn, tuli sivulle mutta oli väljä, ei istunut perusasentoon joten annoin lisäkäskyn.
Ruutu 9

Hyppynoudossa vähän haki paluuhyppypaikkaa ja hidasti, kaksi irroituskäskyä. Vino loppuperusasento.
Hyppynouto 8

Metalinoudossa kaksi irrotuskäskyä, vajaa loppuperusasento.
Metallinouto 7,5

Tunnarissa meni suu auki rivin läpi, jänskätti. Tuli varman oloisesti, suora luovutus, tuli hyvin perusasentoon.
Tunnistusnouto 10

Kaukoissa Stefa tarvitsi kaksi käskyä ekaan istumaannousuun. S-i -vaihdossa meni maahan, nyt, kiitos Ilkka Stenin, osasin korjata sen istumaan, mutta istuminen oli vajaa. Kaksi käskyä perusasentoon tuloon.
Kaukokäskyt 5,5

Kokonaisvaikutus 10
Ja niin olikin, Stefa oli tosi kiva, hyvin kuulolla ja ihan täydellinen <3 >

VOI1, 271 pistettä, sijoitus 2/4

Tämä oli jo meidän neljäs perättäinen ykkönen, me ollaan lopulta löydetty se ykkösten kultasuoni! Tai pikemminkin Stefa on alkanut nyt toimia kokeissa yhtä hyvin kuin treeneissäkin! Vitsi mikä muru-Stefa!

Ei kommentteja: