Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Apocalyptica: House of Chains

Ollaan tehty kaikenlaista, mutta tahdon nyt keskittyä Stefan hakuiluista kertomiseen. Keskiviikkoaamuna tokoiltiin ja käytiin pyörälenkillä, torstaiaamuna tokoiltiin ja Possu juoksi viestiä, illalla  Stefa hakuili ja Possu ajoi jälkeä, perjantaiaamuna Stefa taas hakuili, eilen oli tokokoe ja tänä aamuna Stefa hakuili.

Hakuilun suunta on ollut laskeva. Tiedostan että on tullut taas treenattua runsaasti - lyön Stefalle tähän pari lepopäivää ensi viikolle josko olisi siitä kiinni.

Torstaina Stefa hakuili mainiosti. Tehtiin pitkästä aikaa vähän ilmaisuita, sekä umpipiiloja, tyhjiä ja täysiä. Ekalla pistolla Stefa sai suorapalkan umpipiilosta, ja tokalla pistolla oli maalimies tyhjän umpipiilon sivussa, Stefa hienosti tarkisti piilon, jatkoi avomaalimiehelle ja lähti ilmaisemaan sen kummempia miettimättä. Toiselle puolelle umpipiilossa oleva maalimies. Vaan Stefapa palasikin pistolta ennen aikojaan, suussaan edelliseltä koiralta unohtunut narupallo :D Otin pallon pois, hienosti esine-etsitty ja reagoitu hajuun, ja lähetin uudelleen. Jatkoi hienosti yli pallonlöytöpaikasta, löysi maalimiehen, otti rullan ja ilmaisi. Loisto-Stefa. Väliin taas jokunen tyhjä, ja viimeinen maalimies avomaalimiehenä jolta myös ilmaisu, nyt niin että otin maalimiehellä vielä haltuunotonkin loppuun. Stefa oli aivan käsittämättömän hyvä, kaikki pistot olivat syviä ja suoria, ja maalimiehet löytyivät ongelmitta.

Perjantaiaamuna oli rataa 150 metriä, ja maalimiehiä kaksi joiden sijaintia en tiennyt. Stefa työskenteli erinomaisesti, se meni minne lähetin, kävi syvällä, teki hyviä pistoja - ja sitten oltiinkin jo takarajalla eikä maalimiehen maalimiestä ollut löytynyt. Mitä hittoa? Tarkistettiin radiopuhelimella toisen maalimiehen sijainti, ja pommitin (aivan todella pommitin) Stefaa sinne jotta se saisi palkan lopuksi. Pari pistoa piti tehdä, ja lähdin alueelle sen mukaan kunnes se lopulta löysi maalimiehen. Tosi masentava treeni, enkä voinut ymmärtää mistä tämä johtui. Stefa oli työskennellyt nätisti ja (mielestäni) tutkinut koko alueen - ensimmäinen maalimies oli ollut vasemmalla noin viidessäkympissä, ja oli kuullut Stefan rymistelevän lähellä. Toinen maalimies oli oikealla 125 metrissä, eikä Stefa ollut käynyt lähelläkään.. Joten ongelma saattoi olla minun huono pistotukseni kun en tiennyt maalimiesten sijainteja, tai sitten koiraa väsytti, ei huvittanut, olisiko jopa kipeä? Stefa ei ollut vinkunut alussa sen alueelle tullessani vaikka muuten olikin superenerginen, joten huolestutti.

Tänä aamuna ajattelin tehdä korjaussarjan. Toiseen etukulmaan motivointimaalimies ja suorapalkka, sitten sadan metrin alueelle toinen maalimies paikkaan jota en tiedä. Stefa työskenteli nyt alusta asti tosi huonosti, helpolle maalimiehelle piti lähettää kahdesti jotta meni riittävän syvälle. Teki lyhyitä pistoja, ei mennyt minne lähettelin. Aluetta jäi ihan tutkimattakin, ja niin oltiin taas alueen lopussa ilman maalimiestä. Lähdettiin pommittamaan vasemmalla 50 metrissä olevaa maalimiestä, ja Stefa ei löytänyt, ei sitten millään.. Ei tajuttu sanoa maalimiehelle että otetaankin suorapalkka eikä alkuun suunniteltua ilmaisua, joten lopulta kun Stefa löysi sen piti lähteä vielä ilmaisemaankin. Ja sitten kun mentiin ilmaisulle, se eksyi... Ihan uskomatonta, ei sille ole näytölläeksymisiäkään sattunut ties koska. Toki, otan tosi harvoin ilmaisuita, joten ei sekään mitään tarkoita.

Kiva miettiä mistä kiikastaa. Olin ajatellut että päästäisiin kokeisiin vielä tässä kuussa, mutta pahaltahan tämä näyttää. Nyt Stefalle on pari lepopäivää luvassa, huomenna vien varmuudeksi pissanäytteen eläinlääkäriin kun se on pissaillut tiheämpään (tai sitten vaan kuvittelen niin hermostuneena) ja ylihuomenna sillä onkin osteopaattinen rankakäsittely. Huoh. Surettaa. Takaraivossa kummittelee kuitenkin ajatus siitä olenko vain treenannut liikaa, olenko suunnitellut liian vaikeita treenejä, olenko vaatinut liikaa?

Ei kommentteja: