Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

torstai 27. joulukuuta 2018

Pyhimys: Mulkut

Ajattelin tehdä ensi vuodelle jopa tavoitepostauksen. Melkoista. Olen yrittänyt viedä koiraharrastamistani enemmän hauskanpitoon, kuin suorittamiseen, mutta tavoitteita tykkään silti asettaa, sitkeästi. Viimeiset tavoitteeni olen asettanut vuodelle 2016, eivätkä nekään ole olleet enää tulostavoitteita, vaan enemmän sellaisia omalle päälle ja yhdessäololle koirien kanssa suunnattuja tavoitteita. Olen näköjään viisastunut tähän suuntaan yllättävän kauan sitten, jos jo kolme vuotta on tarvottu tässä harrastusburnoutissa. Mielenkiintoista.

No. Ensi vuoden päätapahtuma tulee tietenkin olemaan Tsekinmatka Teslan kanssa ja FMBB. FMBB-sääntöjä muutettiin tässä taannoin niin ettei tulevaisuudessa tarvitse MM-kisojen yhteydessä enää tokoa järjestää, mikä on erittäin traagista noin niin kuin rodun kannalta ylipäätään, että siltä kannalta että saattaa jäädä tuleva vuosi ainutlaatuiseksi tämän meidän MM-kokemuksen suhteen. No. Toivotaan että noita järjestetään vielä jatkossakin, riippumatta siitä riittääkö meidän tulokset ja taidot päästä mukaan.

Ennen kaikkea pyrin ensi vuonna pitämään koirieni terveydestä huolta, lähinnä lihaskunnon kannalta katsoen. Kuukauden tekemättömyys on saanut minut havahtumaan etenkin Stefan vanhuuteen ja haurauteen, ja olen ollut erittäin huolissani sen selviytymisestä sen rakastamissa riehumisleikeissä kun kunto on päässyt sairasloman aikana laskemaan. Viimeisestä hierontakäynnistäkin on kulunut aikaa, puolisen vuotta jo. Niitä olkoon ensi vuonna luvassa tiuhempaan.

Tulostavoitteita aion tehdä kuitenkin niitäkin!

Stefa täyttää maaliskuussa 11, mutta saa kuitenkin tehdä tokoa. Ei minulla sittenkään ollut sille mitään tulostavoitteita, sen kanssa on vain kiva käydä kokeissa. Järkevästi käymme jatkossa vain kilttien tuomarien kokeissa, koska ei meidän tasolla kannata kovin korkealle pyrkiä.

Possu taas voisi tehdä vähän kaikenlaista, koska se on nyt koira parhaassa iässä! Se on ihan uskomattoman kiva treenikaveri, ja sillä on tehty hyvät pohjat moneen lajiin joskus aikanaan kun olen ollut reipas.

Toko
TK3, FIN TVA. Pieni koira, suuret luulot.

PK-lajit
JK2, JK3, jälkimmäinen ykköstuloksella.
Haussa olisi kiva päästä kokeisiin, mutta katsotaan kestääkö minun pää hakutreenien vaatimaa sitoutumista.
VK3 olisi kiva sekin, mutta se on vähän hankalaa ohjaajateknisesti.

Tesla alkaa toivottavasti kasvattaa aivoja ensi vuonna. On se nyt jo paljon järkevämpi, mutta on siinä vielä aikuistuttavaakin. Ehkä sekin on järkevä sitten viisivuotiaana, kuten Possukin?

Toko
Päätavoite tietysti FMBB! Sitä ennen yksi koekäynti AVO:ssa, mieluusti osallistuttaisiin myös rotumestiksiin sekä TOKO SM:iin, mutta en tiedä lasketaanko FMBB TK2-tuloksiin, saadaanko me käydä neljä AVO-koetta olettaen että saadaan kaikista ykkönen. Ei kyllä välttämättä saada edes niitä ykkösiä! :D

PK-lajit
JK1, ehkä jopa JK2. Sitten päästäisiin jo näyttelyihinkin jos saataisiin tuo jälkimmäinen.
Haussa samat optiot kuin Possulla, jos minun pää kestää hakutreenit niin alkeita olisi kiva tehdä.
Viestissä sama juttu, mutta se vaatii hirveästi treeniä ja sitoutumista apuohjaajalta.

Onpahan siinä jo listaa, katsotaan vaan millaisen koiratreeniburnoutin itselleni tästä taas kehitän.

Ei kommentteja: