Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Tenacious D: Post-Apocalypto: Theme

Meillä on ollut ollut vähän sellaista ja tälläistä.

Viime kokeen jälkeen oltiin taas rauhallisempia treenien suhteen. Olen löytänyt itselleni sellaisen aivojenlepuuttamiskeinon, että jos en jaksa suunnitella treenejä käyn paikallisella koirakoululla ohjatuissa treeneissä - ohjaaja suunnittelee treenien aiheet joka päivälle ja minä sitten vain teen.

Sitten sain kerättyä itseni pitkästä aikaa niin keskittyneeksi että tein joka koiralle ajattelutyötä vaatineen katsauksen osaamistasoon, sen pohjalta treenisuunnitelman, ja sen pohjalta ERI-TEHOKKAAN EXCEL-TAULUKON. Koska mikä se sellainen insinööri on joka ei Excelissä koiriaan kouluttaisi. Todennäköisesti tehokkaampi insinööri, toden sanoakseni, sillä tosi-inssi toteuttaisi tämänkin SQL:ssä.

No. Kohta viime kokeen jälkeen Possu aloitti juoksut, ja evakuoin hänet vanhemmilleni tärppipäivien ajaksi. Ja hieman ennen kun olin hakemassa Possua takaisin kotiin Teslalla alkoi kennelyskä.

No jaa, Possu saa nyt jäädä evakkoon jouluun asti. Kova ikävä minulla sitä on, mutta todennäköisesti se on tyytyväisempi muualla kuin täällä sairastuvalla. Yskä ei vaivaa kuin Tessua, vaikka Possu on ollut haisteluetäisyydellä samaan koiraan josta Tesla todennäköisesti tartunnan sai, samana päivänä tai edeltäneenä. Stefa sitten taas on nukkunut kylki kyljessä Tessu-koiron kanssa tämän yskityn viikon eikä sitä vaivaa mikään. Kaverit joiden koirissa yskä jyllää ovat kertoneet vastaavia terveisiä, vanhoja koiria tämän kyseinen tauti ei ole vaivannut, nuoria vain.

Ensimmäiset päivät yskää olivat helppoja. Tesla nukkui pikku karvalakkina kylmä nenä häntään työnnettynä ja sai yskänkohtauksia kun lähti kävelemään. Nyt, lähes viikko yskän alkamista myöhemmin, tilanne on kuitenkin eri. Tesla on omasta mielestään terve kuin pukki, ja toteuttaa itseään vetämällä välillä rallia tämän pikkukämpän päästä päähän, ja kakoen sen jälkeen keuhkojaan pihalle. Ulkoilut on pidetty minimissä, koska pieninkin innostuminen aiheuttaa koiraa ravistelevan yskänpuuskan. Ja nyt Teslassa on energiaa. Yritin tehdä sen kanssa vähän ajattelutyötä opettamalla, järkevästi, kiertämistä, olkkarissa. Ei ollut hyvä idea, virtaa täynnä oleva Stefa varasti koko kiertomerkin, Tesla tallasi sen levyksi(kokoontaittuvan merkin, ei Stefaa), ja tätä seurasi epämääräistä kaaosta, haukkumista ja kakomista.

En tiedä, jollain tästä on aina ennenkin selvitty, mutta onhan tämä nyt turhauttavaa ja ärsyttävää. Kolme koetta ja kisaa piti perua koska koko koiralauma on tietysti karanteenissa vaikka vain Tesla oireilee. Mitään ei saa tehdä ja minnekään ei saa mennä. Säälittää koirat jotka riehaantuvat pienimmästäkin merkistä että jotain saattaisi olla tapahtumassa. Eikä koskaan ole.

No jaa. Optimistina meillä on kuitenkin koekäynti tulossa vielä tälle vuotta, oletuksella että Teslan oireet loppuvat seuraavan viikon aikana. Mainio ajatus lähteä Possun kanssa kokeeseen vain jokunen päivä sen jälkeen kun se on elänyt kuukauden pellossa.

Ei kommentteja: