Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

tiistai 22. toukokuuta 2012

Herman's Hermits: No Milk Today

Ei oo maitoo on jugurttia. Anteeksi, huono, mutta aina ei vaan runosuoni iske.

Tähän alkuun laitan taas tekstiä tuosta Buzzador-jutusta. Koska säännöt niin vaativat, selitän jälleen kerran mitä tämä tarkoittaa, ettei vaan kukaan altistu vahingossa mainokselle tietämättään. Olen siis mukana Buzzador-toiminnassa, jossa kokeilen ilmaiseksi uusia tuotteita ja kerron niistä sitten ystäväpiirilleni. Eräänlaista mainostusta siis, joskin minulla on lupa myös haukkua tuotetta ja laittaa valmistajalle palautetta ja kehitysehdotuksia. Nyt olen mukana Valion uuden PROfeel-tuotesarjan mainonnassa.

Jos jotakuta tämä Buzzador-toiminta kiinnostaa, kommentoikaa alle niin laitan teille sähköpostiinne kutsun mukaan :) Voitte myös itse klikata oikean alalaidan Buzzador-linkkiä, joka vie teidät sivuille joilla voitte itse tutustua aiheeseen. Arvostaisin kuitenkin, jos rekisteröityessänne kertoisitte kuulleenne hommasta juuri minulta. Nimimerkkini palvelussa on Woland.

Mutta nyt siis takaisin maitotuotteisiin. Perehdyskeskelin itsekseni taas tuoteselosteisiin ja puhunkin tänään rahkasta ja proteiinijuomasta, viimeksi kun keskityin pelkkään jugurttiin. Eli siis. Rahkan ravintoarvoa vertasin satunnaiseen tavalliseen makurahkaan. Olishan sitten niitä rasvattomiakin vaihtoehtoja, mutta vertaan nyt tähän 7% rasvaa sisältävään myöskin Valion tuotteeseen. Eli siis, hiilareita siinä on PROfeeliin verrattuna lähes kaksinkertainen määrä, samoin kuin kaloreitakin. Proteiinia sen sijaan on puolet vähemmän. Selvästi siis ravintoarvoltaan parempi vaihtoehto välipalaksi! Sen sijaan, jos verrataan johonkin villiin rasvattomaan rahkaan erot eivät ole niin kovin suuret. PROfeelissä on neljäsosa enemmän kaloreita, lähes kaksinkertainen(!) määrä hiilareita, mutta proteiinia kuitenkin vain alle puolet enemmän. Rasvaahan kummassakaan ei ole. Ei siis ole ravintoarvoltaan mitenkään huomattavasti hienompi. En tosin tiedä mikä tämä rasvaton rahka oli, koska otin ravintoarvon vain Finelin sivuilta. Mutta rahkoissa on todella eroa kun kaupan hyllyssä vertailee. Ja se näkyy kyllä hinnassakin.

Proteiinijuoma taas on varsin samanlainen vertailuna olleen Gainomaxin palautusjuoman kanssa. Tai on ja ei. Enkä edes tiedä, onko tämä vertailu täysin paikkaansa pitävää, koska PROfeelin tuotetiedot ovat grammoissa, Gainomaxin millilitroissa. Muttta Gainomaxissa on tosiaan kaksinkertainen määrä hiilareita, joista yli puolet on sokereita. Kaloreitakin siinä on puolet enemmän. Proteiinia sen sijaan on tismalleen yhtä paljon. Eli PROfeel on selvästi proteiinijuoma, Gainomax sen sijaan palautusjuoma.

Että tälläistä selostusta PROfeelistä tänään. Sain kyllä ne ilmaiset kokeilutuotteetkin jo jääkaappiin, mutta mun ei yksinkertaisesti tee mieli maistella niitä näin kuumalla säällä :D Eikä kukaan varmaan jaksaisi lukeakaan totuuden hetkestä enää tämän selostuksen jälkeen. Sen verran kuitenkin mainitsen, että hintaahan noilla PROfeelin tuotteilla on enemmän kuin niillä rahkoilla ja jugurteilla joita yleensä ostelen. Lähes kaksinkertaisesti. Eli myönnän suoraan ettei tämä varmaan olisi hyllystä mukaan tarttunut, vaikka proteiinipitoisempaa onkin. Joku muu kuin opiskelija sen sijaan saattaa olla valmis uhraamaan rahansa niihin protskuihin :)

Noin mä en jaksa puhua jugurtista enää. Itse asiassa en jaksa puhua yhtään mistään kun on niin kuuma! Ja tunnin päästä pitäisi lähteä hakutreeneihin, ei hyvältä näytä. Laitan teille nyt kuitenkin kuvan Stefasta. Ville ilmeisesti suunnitteli pääsevänsä siitä eroon postittamalla sen muualle.Kuva on taattua kännykkäkameralaatua.


Ei kommentteja: