Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Rammstein: Keine Lust

Tänään aloitankin koiralla. 

Oltiin siis eilen hakutreeneissä. Oli oikein jännitystä, kun paikalliset korpit olivat pahalla tuulella. Olivat tappaneet kaverinsakin sinne metsään, oli kiva korpinraato hakualueella. Luulin sitä ensin teeriksi kun oli niin iso. Heh. Ja sitten ne pirut hyökkäsivät yhden koiran kimppuun kesken treenien. Olin itse piilossa, kun äkkiä kuuluu hirveää rääkymistä ja huutoa, ja mietin että missähän se koira viipyy. No, juoksu karkuun korppeja tietenkin. Mitäs muuta.

Stefa sai onneksi olla linnuilta rauhassa. Treenattiin se toiseksi viimeisenä, yksi hurjapäinen hakuryhmäläinen kun halusi treenata uroksensa häiriössä, juoksunartun hajussa(onnistuikin tosi hyvin). No, joka tapauksessa, Stefalla otettiin niitä samoja hajunhakuja joita sillä nyt on otettu tähän asti joka kerta. Koira selvästi tietää jo mistä on kyse. Se on hihnassa kun teemme harjoitusta, ja aiemmin osasin päästää hihnan irti aina sopivasti kun se saa hajun ja ryntää maalimiehen luo, mutta en enää :D Stefa lähtee niin kvoalla kiireellä metsään, että luulen sen aina jo saaneen hajun. Sitten se juokseekin ohi, nostaa nokkansa ja suuntaa maalimiehelle vasta sitten. On se INNOKAS. Se on kyllä tosi motivoitunut lajiin, se ei taitaisi muusta välittääkkään :D Maalimiehelle päästyään koira jää rapsuteltavaksi ja kehuttavaksi juuri niin kauan kuin maalimies sitä silitellä viitsii. Ja sitten se ryntää etsimään seuraavaa.

Palkkoina on ollut tähän asti vain ruokaa, mutta eilen kokeiltiin sitten jalkapalloa viimeisellä maalimiehellä. Muu hakuryhmä vähän naureskeli, että oonko mä tosissani niin ison pallon kanssa, mutta olinhan mä, ja niin oli Stefakin, sen saivat nähdä. Oli kyllä ihan huippuhyvä palkka tälle koiralle, kannatti kokeilla, ja sillä se tullaan jatkossakin palkkaamaan.

On niin kovin nätti ilma että tars treenata seuruuta tuolla pihalla. Mulla alkaa olla paniikkeja, että mitä mä oikein kuvittelin kun ilmoitin tuon kisoihin :D Voi hyvä ihme.. No, onhan tässä vielä aikaa, Stef osaa teoriassa jo kaiken, ja jos me nolataan itsemme niin mennään sit vaan myöhemmin uudelleen. Ei meillä ole mitään hävittävää, eihän?

Nyt sitten kerron vielä siitä jugurtista. Eli pakollinen varoitus alkuun. Tämä on eräänlainen mainos. Olen mukana Buzzador-toiminnassa, jossa kokeilen ilmaiseksi uusia tuotteita ja kerron niistä sitten eteenpäin kavereilleni. Ja jaan ilmaisnäytteitä, paitsi tässä kampanjassa kun tää on blogikampanja. 

Noin. Eilen siis sain lahjakortin S-markettiin tarkoituksenani hakea nuo maisteltavat tuotteet. Mutta eihän niitä ollut siellä! Tai olihan niitä. Jugurttia ja rahkaa, muttei ollenkaan noita proteiinijuomia, jotka minua eniten kiinnostivat juurikin eväsominaisuuksiensa tähden. Jugurtti ja rahka sen sijaan eivät parhaita eväitä ole,  koska niitä pitäisi pitää kylmässä. Lämpimässäkin säilyvä proteiinilitku sen sijaan olisi saattanut liittyä osaksi treenivarustustani. Olisi sitä eilenkin metsässä sellaista kaivattu, kun yksi maalimies valitti nälkäänsä.

Mutta kuitenkin! Mulla on nyt sitten maisteltavana kahta eri rahkaa, mansikka ja vanilja, sekä kahta eri jugurttia, mansikka-mustikka ja vadelma. Maustamatonta jugurttia en edes kokeillut, ajatuskin hirvittää :D Mallityttömme esittelee alakuvassa kaikki eri vaihtoehdot. Päälimmäisenä irtojugurtti symmetriaa luomassa.
  
 No, eilen illalla treeneistä palatessani kokeilin sitten ensimmäistä, eli vaniljarahkaa, lempirahkamakuani <3 Ja jännityksen hetki on käsillä, oliko se hyvää?! No eihän se nyt ollut. Ihan hirveää. Olin tosi pettynyt. Rahka oli tosi hapanta, ja maistui aika paljon tavalliselta, maustamattomalta maitorahkalta. Saisin ehkä saman tuloksen jos sekoittaisin tavalliseen maitorahkaan pari teelusikallista vaniljasokeria? No, aika pahaa se oli kuitenkin. Sain sen purkillisen kuitenkin syötyä, eiköhän siihen tottuisi jos pakko olisi. Ennemmin sitä tosiaan söi kuin selkäänsä otti.

Tänä aamuna sitten uskalsin uudelleen! Tällä kertaa vuorossa oli mustikka-mansikkajugurtti. Aamupalat on mulle vähän hankalia näin aamuvuorossa, herään jo ennen viittä lenkittämään koiran, ja siinä ei sitten syödä mitään suuritöistä. Raakapuuroa olen usein itselleni edellisenä päivänä väkertänyt, mutta pöljä jääkaappini iskee sen jäähän yön aikana. Eikä se raakapuuro ole edes aina niin kovin hyvää, onhan se terveellistä koska leseet ja moniviljahiutaleet, mutta maistuu aina erilaiselta, ja ne leseet ei sitten pehmene millään. Voileivässä aamupalana taas on se vika, että ensinnäkin sen tekemiseen menee liikaa aikaa, ja toisekseen se ei pidä kovin pitkään kylläisenä. Olen heti töihin saavuttuani taas nälkäinen kun sellaisen aamulla syön. Muroissa on sama juttu, ja kaiken lisäksi ne on ällönmakeita ja pahoja.

Mutta se jugurtti! Odotukseni olivat jälleen korkealla, koska jugurtti on aina hyvää ja makeaa, vai mitä? No miyä vielä, tääkin oli ihan hapanta. Proteiinin lisääminen ilmeisesti muuttaa makua aika paljon? Se myös selittää, miksi näissä on niin paljon lisättyä sokeria, eihän tota kukaan söis muuten. Tää ei kuitenkaan ollut enää niin suuri pettymys kuin vaniljarahka. Tätä voisin melkein kuvitella syöväni. Ja pakko sanoa, ensimmäistä kertaa IKINÄ en ollut töissä nälkäinen vielä ensimmäisellä kahvitauolla(me syödään töissäkin Valion jugurtteja, hehe :D Työpaikka tarjoaa kaks päivässä ilmaiseksi). Eli piti pitkään kylläisenä, mahdollienn aamupalavaihtoehto jatkossakin?

Ja sitten testasin vielä mansikkarahkaakin, äsken lenkiltä tultuani. Odotukset eivät olleet enää korkealla, yllätys? Rahka oli kuitenkin ihan hyvää. Hapantahan sekin oli, mutta parempaa kuitenkin kuin kaksi edellistä. Tätä voisin syödä salitreenin jälkeen, vaikka myönnänkin että maussa oli hieman samaa kuin joskus kokeilemassani harrastelijakehonrakentajakliseessä, maitorahkassa FunLight mehulla. Niin että jos halvalla haluaisin samaa makua sekoittelisin taas mehua maitorahkaan. Siinä olisi jopa vähemmän lisättyä sokeria :D

No joo. Eipä tästä nyt oikein mainos tullut, kun haukuin tuotteet ihan lyttyyn. Mutten mä kyllä valehtelemaankaan ala, olihan nää nimittäin aika pahoja :D Mutta jos oikeesti haluaa protskua nopeesti ja helposti nää vois olla ihan vaihtoehto. Vaikka ennemmin kyllä melkein suosittelen sitä FunLight-maitorahkayhdistelmää. Tai syökää raejuustoa suoraan purkista.

Turha varmaan kuvitellakaan, että saisin sen tämän kampanjan onnistuneimmille bloggaajille luvatun satasen lahjakortin ruokakauppaan. No joo.

2 kommenttia:

Ropsu kirjoitti...

täytyy sit vissiin mennä ostaan tuota jugurttia. Pitäähän pahaa päästä maistamaan :)

Takku kirjoitti...

Osta vadelmaa, se on oikeesti hyvää! Maistan sitä vasta nyt. Ja nälkä tällä pysyy oikeesti poissa, söin yhden kun tulin töistä ja tuli uusiks nälkä vasta nyt melkein viiden tunnin päästä.