Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Skrillex: Bangarang

Jos jollekulle ei vielä ole tullut selväksi, niin olen siis mukana Buzzador-toiminnassa, jossa kokeilen ilmaiseksi tuotteita ja kerron niistä sitten ystävilleni. Suomennettuna: Tämä teksti on mainos.

Kampanja kuitenkin loppuu tänään, joten tämä tulee olemaan viimeinen aiheen mainos :D Kyseessä siis Valion uusi PROfeel -jugurtti, josta pääsette lukemaan lisää http://www.valio.fi -osoitteessa.

Niin että kerrotaanpa sitten siitä tuotteesta oikein kunnolla. No, olen syönyt sitä aamupalaksi, välipalaksi, treenin jälkeen, miten olen sattunutkin. Ja täytyy kyllä sanoa, että on se ihan erilainen välipala kuin se voileipä jonka yleensä rakentelen. Kuten jo aiemmin mainitsin, rahkat ja jogurtit pitävät pidempään kylläisenä runsaan proteiinimääränsä takia. Ne ovat myös sopivan kevyitä, niiden jälkeen jaksaa lähteä vielä ulos liikkumaan, tai minun tapaukseni, kokata kunnon ruokaa eikä vain keittää makaronia kuten yleensä teen. Voin siis ihan suoraan myöntää, että nämä ovat tuoneet energiaa arkeeni, kuten terveellinen ruoka yleensäkin.

Ja niin.. Onhan se sokerilientä, kuten maustetut jogurtit ja rahkat yleensäkin, mutta se on kuitenkin helppo välipala. Ja painotan taas sitä protskua, joka siitä niin ihmeellisen tekee. Äkkiseltään kun miettii nopeaa, mukaankin napattavaa välipalaa, on se helposti voileipä, joka on pelkkää hiilaria, tai omena ja banaani, jotka ovat kuitenkin sitä voileipää parempi vaihtoehto. Helppoudesta siis todella paljon plussaa.

Mutta eihän se yksi maitotuote voi muuttaa elämäntapoja energisimmiksi. Vai voiko? Ehkä hyvällä tahdolla :) Itsestäni voin nyt ainakin sanoa sen, että viimeisen viikon aikana liikunta on lisääntynyt RUNSAASTI. Tuntuu että saan päivässä todella paljon aikaan. Olen vaihtanut kymmenen kilsan työmatkat polkupyörällä kuljettaviksi, ja alkanut käydä Stefan kanssa myös juoksulenkeillä, yleensä kun me vaan kävellään. Mä en ole kovin juoksevainen ihminen. Kaikkea muutakin pientä on päiviin kuulunut lisää, sadan punnerruksen treeniohjelma ja joogaa raskaan työn hajottamalle selälle. Ja silti aika riittää, vaikka Villenkin kanssa ehdin edelleen katsoa NCIS:ää.


Voi tietysti olla, että myös kevätsäät ovat minuun virtaa valaneet, mutta kevätsäässä kulkua on ainakin helpottanut kevyt ja nopea aamupala. Siellä on muuten ihanat säät, olettehan kaikki huomanneet :D Tai ihanat ja ihanat, tänäänkin sataa, mutta tosi kiva kevätilma siellä kuitenkin on. Joskin kaikki kuvat ovat nyt harmaita sen tähden.




Että mitäpä voisin tästä kokeilujaksosta vielä sanoa. Se oli ensimmäinen Buzzauskokemukseni, ja täytyy kyllä sanoa että olihan se kivaa :) Ja jatkossakin tulen todennäköisesti PROfeeliä ostamaan ja syömään, jos rahat vaan riittää, opiskelijabudjetti kun vaikuttaa jonkin verran tuohon ostoslistaan.

Sekin täytyy vielä sanoa, että alkuun haukkumaani makuun olen jo tottunut. Tavallinen jugurtti maistuu nyt ihan liian makealta, ihan ällöttää :D

Kesäkuvista vielä sen verran suomennosta, että Stefa on se, jolla on häntä, Rood on se jolla on sininen silmä.








1 kommentti:

Ropsu kirjoitti...

ihan hyviä mömmeröitä tuntuvat olevan. Ropsukin nuolee kipot huolellisesti