Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Stam1na: Hammasratas

Elikkä Buzzador-juttuja. Mä saan siis kokeilla uusia tuotteita ja kertoa niistä sitten eteenpäin. Jos joku kiinnostui oikeassa palkissa alhaalla on linkki Buzzador-sivuille. Kannattaa laittaa suosittelijaksi nimimerkki Woland niin tiedän sitten, että olette liittyneet minun inspiroiminani :)

Tällä kertaa kyseessä siis Oral-B Trizone 500 -sähköhammasharja. Sanon heti suoraan että se oli sen verran kamala vehje, että en ole sitä juurikaan kavereilleni kehunut. Haukkunut olen kyllä :D

Tommonen vehje se on. Kuva on lainattu Oral-B:n sivuilta koska en viittinyt mokomasta vehkeestä edes ottaa kuvia. Koska jotain.

Mutta siis. Sain harjan noin kuukausi sitten, ja siihen kolme harjaspäätä. Ihastuttavana tarkoituksena oli pyytää kavereitani testaamaan harjaa niillä kahdella muulla harjaspäällä. Yllätys: kukaan ei testannut niitä. Koska en osannut muotoilla riittävän houkuttelevaksi lausetta "moi, tuutko meille kokeileen mun hammasharjaa?" Joten kokeilin sitä sitten itse.

No, ensivaikutelma oli tosi hyvä. Hampaat olivat kuin juuri valkaistut, olin suorastaan järkyttynyt, miksi olen käyttänyt manuaalista harjaa kaikki nämä vuodet, kun sähköhammasharjalla hampaat puhdistuvat näin hyvin, nopeasti ja helposti? Ikenet kyllä vuotivat hulluina verta, mikä vähän kummastutti, sillä edellinenkään hammasharjani ei ollut mistään pehmeimmästä päästä, mutta ei se silti tuollaista verenvuotoa aiheuttanut. Harjassa oli kaiken lisäksi toiminto, joka pysäytti sen jos painoin hampaita liikaa, joten kaiken järjen mukaan sellaista verenvuotoefektiä ei olisi pitänyt tulla. Mutta tulipa kuitenkin. Tosi ällöä.

Toinen ikävä juttu oli, että harja oli niin voimakas. Tuntui kuin olisi ollut hammaslääkärissä pora suussa. Oikeasti. Takahampaita harjatessa saattoi tulla akuutti oksennusrefleksi, ja koko pää tärisi. Aika vahva vehje. Mutta mitäpä tuosta, ajattelin että kai siihen tottuu, kun hampaat kuitenkin tulivat niin uskomattoman puhtaiksi! Mitä nyt niissäkin oli vähän verta, hehheh.. Harjassa oli vielä jokin ajastintoiminto, joka kertoisi "noin, olet harjannut riittävän kauan, voit lopettaa". En osannut käyttää sitä. En oppinutkaan. Painoin kaikkia(yhtä) nappulaa moneen kertaan ja mietin että mitäs hittoa. Käyttöohjeisiin ei ylpeyteni riitä.

Noh, pesin tosiaan hampaani samana iltana kun harjan sain, ja seuraavana aamuna ennen töihin menoa. Ja se työpäivä oli helvettiä. Hampaitani vihloi ihan hirveästi, tuntui että paikat yrittivät irrota! Pesin vielä samana iltana hampaani tuolla TriZonella, mutta kipu vain voimistui ja todisti mielestäni aika selkeästi mistä se johtui. No. En sitten harjannut sillä enää hampaitani. Kaksi viikkoa vihlonta jatkui. Tappavaa. Ja mulla kun piti olla niin hyvät ja ihanat ja koskemattomat hampaat, sanoi hammaslääkäri juuri maaliskuussa.

Noh, kun vihlonta loppui siirryin käyttämään harjaa aina silloin tällöin. Vaikka vanhalla manuaaliharjallani ei tule yhtä puhdasta jälkeä, antaa se minun nukkua yöni hyvin ja tehdä työni kivuttomasti. Niin että en kyllä suosittele tuota uutta harjaa yhtään kellekkään. Tehokashan se on kuin mikä, sitä en voi kiistää. Mutta mä en aio kärsiä kauneuteni takia noin paljoa.

Ei kommentteja: