Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

torstai 26. kesäkuuta 2008

Tyhjää

Aika kirjoittaa taas, kun ollaan viikko oltu hiljaa. Mutta ei olla kyllä mitään tehtykään. Pururadalla ollaan käyty, mainiota harjoitusta pennulle, kun se on ollut vapaana(hyi minua). Muut lenkkeilijät vielä järkyttävät ja niitä täytyy haukkua, mutta Rood tulee onneksi käskystä luokse eikä mene häiritsemään muita. Tuolla radalla tosin liikkuu noin yksi ihminen lisäksemme kerralla, eli harjoitusta ei ole tullut tarpeeksi.

Koirakavereitakin ollaan nähty, sunnuntaina Rood tapasi Dose-huskyn, joka oli.. en tiedä kuinka monta kertaa isompi, mutta valtava kuitenkin:D Mutta eihän tuo pieni pelännyt, ensin tietysti hakkui kun järkyttävän kokoinen eläin juoksee kohti:D Myös Rasaa oltiin katsomassa ja otettiin mukava metsälenkki. On aina niin kivaa nähdä toisia pennunomistajia, kun huomaa ettei se elämä muillakaan aina ruusuilla tanssimista ole.

Myös rokotuksilla oltiin, että nyt pitää vaan toivoa, että täällä järjestettäisiin pentukurssi. Rokotukset olivat muuten mielenkiintoiset, otettiin rabies ja neloisrokote? samaan aikaan, vaikka suositukset ehdottovatkin kaiketi parin viikon väliä.. Se rabiesrokote olikin Roodille järkytys, kun muuten ei ole rokotusta edes huomannut, mutta nyt loppuivat makupalat kesken rokotuksen aikana ja huomasin kun piikki vedettiin pois. Siinä se sitten luihkasi ja pyöri ympyrää jaloissani hetken, mutta rokote kuulemma vähän kirveleekin. Tosin lopetti kohta ja odotushuoneen aussienuorukainen toi taas ihan muuta ajateltavaa, joten traumoja tuskin jäi.

Esineruutua ei ollakaan nyt harjoiteltu, kun avustaja pirulainen lähti rippileirille:S

Ja ensi viikon tiistaina alkavat minulla kesätyöt. Katsotaan miten penikka kestää pitkiä päiviä tarhassa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ai. :) Niin varmaan vaikuttaa Ruutilla aika paksut tassut ja muuta. Laiha se on kun kylkiluut tuntuu hyvin. Laittele uusia kuvia Roodista, olisi kiva nähdä. :)