Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

tiistai 3. kesäkuuta 2008

Tyhjiä päiviä

Päivät täynnä tyhjää, niin kuuma ettei jaksa mitään. Kannettiin Roodille mattojenpesuamme pihaan ja täytettiin vedellä, se saa pulikoida siellä kun on liian kuuma. Ollaan hinakävelyä otettu nyt lähinnä, että voin niitä pihan rajoja opettaa.

Tänään tosin oltiin pururadallakin. Pidin pientä vapaana, mutta otin sen kiinni, kun paikalle tuli ampumahiihtäjiä(uskomatonta, hiihtävät kesälläkin!). Siirryttiin syrjemmälle ja päästin koiran taas irti. Laukaukset oli tosi jänniä, minun korvaani pelkkiä naksahduksia, mutta Rood olisi mielellään mennyt katsomaan kummallisia maassamakaajia jotka naksuivat. Onneksi siirryttiin kauemmas.

Toinen uusi asia, hirmu pelottava, oli sauvakävelijät. Tosin en lainkaan ihmettele, koiran näkökulmastahan kyse on keppejä heiluttavista, lujaa kohti tulevista otuksista. Saatiin onneksi niiden pelko pois, kun äiti tuli vastaan sauvojen kanssa. Lähdettiin sitten mukaan ja koira seurasi ensin perässä että "mitäs se emäntä nyt lähti tuon keppihuitojan mukaan" mutta kohta jo juoksi onnellisena rinnalla. On se vaan ihmeen rohkea:D

Ja huomenna tulee vieraiksi 13-viikkoinen lapinkoiralapsi. Katsotaan, jos saataisiin uusi leikkikaveri.

Ei kommentteja: